مصطفی ثمری در گفت و گویی اختصاصی با خبرآنلاین درباره شاگردانش گفت:« ما از امروز مسابقات مان را آغاز کردیم . در این کمیته تیم ما ورزشکاران جواانی دارد و مدتی کمتر از 7 ماه است که کارمان را برای گوانگژو استارت زدیم اما فکر می کنم اگر قربانی اتفاقات نشویم ، روی سکو می رویم.»
او ادامه داد:« 4 سال قبل بود که کمیته اسلالوم و آب های خروشان کار خود را آغاز کرد. دو سال اول یک مربی آلمانی حضور داشت که نتوانست در آموزش های زیربنایی موفق عمل کند . با رفتن این مربی ، یکسالی این رشته ورزشی به حالت مسکوت ماند تا بنده مسئولیت این کمیته را در اختیار گرفتم. اصرار ریاست فدراسیون این بود که حتما تیمی جوان را بسازیم. چون در ایران پیست مخصوص برای این رشته ورزشی نداریم و رودخانه های مان هم در خیلی از ماه های سال آب کافی را ندارند ، ناچاریم بیشتر اردوهای مان را خارج از ایران بر گزار کنیم ، ما در این مدت از یک مربی اسلونیایی برای تیم مان استفاده کردیم. او که سن و سال کمی دارد به خوبی توانست در اردوهای تمرینی 20 روزه مان که در اسلونی بود ، این مربی را به صورت روزمزد استفاده کرددیم و کارش برای مان مناسب دیدیم. این مربی خودش قهرمان جهان بوده است . »
ثمری ادامه داد:« در این 7 ماه ما 3 اردوی خارجی داشتیم و تیم مان در رشته کانوی کانادایی دو نفره همین یک ماه قبل توانست در بازی های قهرمانی جهان در اسلونی به رتبه دوم دست یابد و پس از تیم چین قرار گرفت. این اتفاق یعنی ما باید اینجا هم یک مدال نقره آسیایی بگیریم ، البته این خیلی هم کار ساده ای نیست چون رقابت در آب های خروشان کار دشواری است. آنجا ورزشکاران از 6 سالگی این رشته را شروع می کنند تا در سن 15 سالگی بتوانند در مسابقات جهانی حاضر باشند و به همین دلیل هم هست که وقتی تیم ما با یک سال تجربه به جایی می رسد که مدال جهانی می گیرد ، شگفتی محسوب می شود حتی 5 مربی بزرگ جهان وقتی ما مدال نقره گرفتیم به مان تبریک گفتند و از پیشرفت چشمگیرمان ابراز تعجب کردند. پیشرفتی که بدون شک مدیون حمایت های فدراسیون قایقرانی است.»
ثمری درباره بازی های گوانگژو هم گفت:« برای کانوی کانادایی مکا شانس بالای مدال را داریم ، اگرچه گرفتن مدال با کاری که چینی ها کردند و دو تیم را بر خلاف مقررات در این رشته ها شرکت دادند ، کمی سخت شده اما تلاش مان را می کنیم. الانم چینی ها دو مدال را برای خود کنار گذاشته اند و تیم های ایران ، قزاقستان ، ژاپن و ازبکستان باید برای تک سهمیه دیگر بجنگند. با این وجود ما می خواهیم حداقل مدال نقره را از چینی ها بگیریم و روی سکو برویم. هرچند مهمتر از هر چیز برای مان پیشرفتی است که داشتیم.»
نظر شما