واحد مرکزی خبر در این باره نوشت:
دزدان دریایی سومالی روز بیست و سوم اکتبر دو هزار و نه (اول آبان سال گذشته) پاول و راشل چندلر را در پی ربودن قایق آنها در اقیانوس هند گروگان گرفتند.
راشل چندلر در گفتگوی تلفنی با خبرگزاری رویترز از سلامت خود و همسرش خبر داد و افزود هر دو بعدازظهر امروز به سمت نایروبی حرکت خواهند کرد.
به گفته رئیس پلیس محلی؛ دزدان دریای این زوج را در پی دریافت پول آزاد کردند.
به گزارش خبرگزاری رویترز از موگادیشو، دزدان دریایی سومالی عموماً کشتیهای تجاری را می ربایند و در ازای آزادی آنها میلیونها دلار باج طلب می کنند.
به گفته سازمان بین المللی دریانوردی ، دزدی دریایی در نه ماه اول سال کنونی میلادی به اوج رسیده است و دزدان دریایی سومالی طی این مدت حدود سی و پنج تا سی و نه کشتی را ربودند.
به گفته منابع اگاه، هم اکنون بیش از پانصد نفر در گروگان دزدان دریایی سومالی هستند و آنها نزدیک به سی کشتی را نیز در اختیار دارند.
دزدان دریایی سومالی امروز یکشنبه زوج انگلیسی را که بیش از یکسال پیش گروگان گرفته بودند آزاد کردند.
کد خبر 108283
نظر شما