تشکیلات خودگردان فلسطین پیشنهاد امریکا را مبنی بر ارائه مشوقها به رژیم صهیونیستی جهت تشویق این رژیم برای توقف شهرک سازی درکرانه غربی رد کرد.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی بی بی سی عربی،تشکیلات خودگردان این پیشنهاد امریکا را نپذیرفت و خواستار فراگیر بودن توقف شهرک سازی شد به گونه ای که شرق قدس را نیز دربرگیرد . در همین حال غسان الخطیب مدیر مرکز رسانه های دولتی وابسته به تشکیلات خودگردان ابراز امیدواری کرد تلاشهای آمریکا مغایر با قطعنامه های بین‌المللی نباشد.
الخطیب گفت :امیدواریم تلاشهای آمریکا برای متقاعد کردن اسرائیل به توقف شهرکسازی موفق باشد تا امکان ازسرگیری مذاکرات وجود داشته باشد اما در عین حال اظهار امیدواری می‌کنیم تضمینهای آمریکا مطابق با قطعنامه های بین‌المللی باشد و هیچگونه حقوق به رسمیت شناخته شده فلسطینیها را در سطح بین المللی نقض نکند.

کد خبر 108472

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =