هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا با 31.2 (سی و یک و دو) میلیون دلار دارایی شخصی در سال 2009، ثروت‌مندترین عضو کابینه دولت باراک اوباما، رئیس جمهور ایالات متحده عنوان شده است.

به گزارش سرویس بین‌الملل شبکه ایران به نقل از پرس‌تی‌وی، نتیجه تحقیقات جدید مرکز سیاست‌های پاسخگوی آمریکا که در پایگاه "اوپن سیکرتز" منتشر شده است، نشان می‌دهد در حالی که بیشتر شهروندان آمریکایی برای گذران زندگی و کاهش شدیدترین بحران‌های اقتصادی تاریخ این کشور تلاش می‌کنند، نمایندگان کنگره آمریکا ثروت شخصی هنگفتی به جیب زده‌‌اند.
نتایج این بررسی جدید در آمریکا از رشد 16 درصدی ثروت و دارایی‌های ‌شخصی نمایندگان کنگره این کشور در سال‌های 2008 تا 2009 میلادی حکایت دارد.
این گزارش حاکی از آن است که فقط در سال 2008 میلادی، بیش از نیمی از نمایندگان کنگره آمریکا یعنی حدود 261 نفر، جزء ثروتمندترین افراد آمریکا بوده‌اند.
گروه تحقیقات این مرکز امریکایی درحالی به این نتایج دست یافت که مؤسسه مالی فدرال آمریکا در گزارشی که اوایل امسال (2010 میلادی) منتشر شد، به بررسی دقیق ثروت و دارایی نمایندگان کنگره این کشور پرداخته است.
در این گزارش میزان دارایی و ثروت شخصی بیش از 50 تن از نمایندگان ثروتمند کنگره ایالات متحده در سال 2009، دست‌کم 10 میلیون دلار و ثروت حدود 10 تن از آنان، رقمی بالغ بر 100 میلیون دلار برآورد شده است.
همچنین در سال 2008 میانگین ثروت و دارایی یکی از نمایندگان کنگره آمریکا 765 میلیون دلار و میانگین دارایی‌ یک سناتور آمریکایی حدود 2.5 میلیون دلار گزارش شده است.
بر اساس تحقیق و بررسی‌ مرکز سیاست‌های پاسخگوی آمریکا "درل عیسی" نماینده جمهوری‌خواه کنگره از ایالت کالیفورنیا در سال 2008 با میانگین ثروتی بالغ بر دست‌کم 303 میلیون دلار، ثروت‌مندترین عضو کنگره بوده است.
در همین حال "جین هارمن" نماینده دموکرات کنگره امریکا و "جان کری" نامزد پیشین ریاست جمهوری این کشور به ترتیب با برخورداری از حدود 293 و 238 میلیون دلار رتبه‌های دوم و سوم ثروت‌مندترین اعضای کنگره را در اختیار داشتند.
هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا با 31.2 (سی و یک و دو) میلیون دلار دارایی شخصی در سال 2009، ثروت‌مندترین عضو کابینه دولت باراک اوباما، رئیس جمهور ایالات متحده عنوان شده است.
رام امانوئل، رئیس کارکنان کاخ سفید نیز با ثروتی بالغ بر 10 میلیون در جایگاه دوم ثروت‌مندترین عضو دولت فعلی آمریکا به شمار می‌آید.
رئیس جمهور آمریکا نیز با میانگین ثروتی در حدود 5 میلیون دلار، به عنوان پنجمین فرد ثروت‌مند دولت واشنگتن در دوران بحران اقتصادی این کشور معرفی شده است.

 

کد مطلب 109413

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 6 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۴:۴۷ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۸
    0 0
    انگشت کوچیکه ی برخی دوستان کابینه هم نمی شه!
  • بدون نام GB ۱۵:۵۳ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۸
    0 0
    فقط 32 میلیارد پول داره! باید بیان ایران سری هم برن پیش بعضیا ببینن مایه دار به کی میگن!
  • بدون نام IR ۱۷:۲۰ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۸
    0 0
    باید دیگر دول جهان از دولت ما درس بگیرند که آمریکا گرفت
  • بدون نام IR ۱۷:۳۶ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۸
    0 0
    همه جا همینطوره که حتی بدتر هم هست
  • ابوالفضل US ۲۰:۰۳ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۸
    0 0
    31 میلیون دلار میشه 32 33 میلیارد تومان خودمون... رقم زیادی نیس واسه دوستان!
  • حیف نون IR ۲۲:۵۳ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۸
    0 0
    حالا اونوقت خدمتگزارای مملکت ما سند خونشون گروی قسط پرایدشونه. امان از این امریکاییا...

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین