به گزارش ایسنا:

علی‌اکبر اشعری گفت، راه‌اندازی جایزه‌ جهانی فردوسی معطل بی‌نظمی یونسکوست.

رییس سازمان اسناد و کتابخانه‌ ملی درباره‌ وضعیت راه‌اندازی جایزه‌ی ‌جهانی فردوسی، گفت: «علی‌رغم ارائه‌ گزارش روزلین راسل - کارشناس ارشد سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی ملل متحد (یونسکو) و نماینده‌ این سازمان برای امکان‌سنجی راه‌اندازی «جایزه‌ جهانی فردوسی» - در تاریخ 19 مردادماه سال‌ جاری، این نهاد هنوز نظر نهایی‌اش را اعلام نکرده است.»

اشعری در ادامه گفت: «با تغییر مدیریت سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی ملل متحد (یونسکو) هنوز آن نظم لازم بر این مجموعه‌ حاکم نشده است؛ از این‌رو ما همچنان منتظر نظر این نهاد هستیم. این در حالی است ‌که گزارش روزلین راسل کاملا مثبت بود و در گزارش امکان‌سنجی راه‌اندازی «جایزه‌ جهانی فردوسی» تأکید کرده بود که ایران توانایی و شایستگی برگزاری این جایزه‌ جهانی را دارد.»

او در پاسخ به اینکه با توجه به کناره‌گیری یونسکو از همایش روز جهانی فلسفه در تهران، آیا این مسئله درباره‌ جایزه‌ جهانی فردوسی هم صادق است، توضیح داد این دو اصلا به هم ربطی ندارند.

مشاور رییس‌جمهور پیش‌تر گفته بود منتظر ابلاغ موافقت نهایی یونسکو هستند و انتظار دارند تا پاییز این مسئله محقق شود.

قرار است جایزه‌ جهانی فردوسی به ابتکار ایران و با همکاری سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی ملل متحد (یونسکو) برگزار شود. هدف از برگزاری این جایزه، ارزیابی فعالیت آرشیوها، کتابخانه‌ها و نهادهای نگه‌دارنده‌ آثار مکتوب حوزه‌ی تمدنی ایران و اسلام در زمینه‌ اطلاع‌رسانی و نگه‌داری این آثار اعلام شده است. همچنین نهادها و افراد و مراکزی که در زمینه‌ اطلاع‌رسانی، معرفی و در دسترس قرار دادن آثار مکتوب تمدنی ایران و اسلام فعالیت دارند، رصد می‌شوند و سازمان‌ها و نهادهای برگزیده در این زمینه معرفی خواهند شد.

کد خبر 110450

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین