فارس نوشت:

بهمن دری معاون فرهنگی وزارت ارشاد اعلام کرد به دلیل تعطیلی روز چهارشنبه مراسم سومین جایزه ادبی جلال آل‌احمد یکشنبه هفتم آذرماه برگزار می‌شود.

این مراسم یکشنبه هفته آینده ساعت 18 با حضور سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از اهالی قلم و مسئولان فرهنگی کشور در تالار وحدت برگزار خواهد شد.

پیش از این هم علی شجاعی صائین مدیرعامل خانه کتاب در گفت‌گو با خبرنگار فارس ضمن تائید خبر به تعویق افتادن برگزاری جایزه جلال گفته بود: «این برنامه به جای اینکه سه‌شنبه دوم آذر برگزار شود، سوم آذر برگزار خواهد شد.»

وی علت این تعویق را تراکم برنامه‌ها دانست و اظهار داشت: «دلیل خاصی برای اینکه برنامه دیرتر برگزار می‌شود وجود ندارد و به دلیل تراکم برنامه‌ها ناچار شدیم برنامه را با تاخیر یک روزه برگزار کنیم.»

شجاعی صائین همچنین در پاسخ به این سئوال که شنیده شده علت تعویق یک روزه این برنامه حضور نیافتن رئیس جمهور در برگزاری این جایزه است، این خبر را تکذیب کرد و گفت: «ما برنامه‌ای برای حضور رئیس جمهور در این برنامه نداشتیم.»

این دومین مرتبه است که زمان برگزاری جایزه کتاب سال جلال آل‌احمد به تعویق می‌افتد. دوم‌آذر سالروز تولد جلال آل‌احمد است و قرار بود این جایزه در سالروز تولد وی به برگزیدگان اهدا شود.

کد خبر 110511

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین