محمد جهرمی در جمع خبرنگاران با تکذیب چندباره این خبر، در پاسخ به این سوال که مگر حقوق یک مدیر بالا باشد، بد است؟ گفت: نه. ولی حالا چرا دروغ بگوییم؟ اگر میبود اشکالی نداشت و حالا که نیست چرا دروغ بگوییم.
جهرمی همچنین در واکنش به اصرار خبرنگاری در مورد میزان دریافتی یک مدیر بانک خصوصی کشور، اظهار کرد: میزان دریافتی مدیران بانک های خصوصی را باید از خودشان پرسید و ما هم که جدیدالتاسیس هستیم. حقوق اعضای هیات مدیره و مدیر عامل را مجمع تعیین میکند. یعنی یکی از شئون و اختیارات مجمع هر شرکتی این است که حقوق هیات مدیره و مدیرعامل خود را تعیین کند.
وی خاطرنشان کرد: حقوقی که برای بانکهای تازه واگذارشدهای مثل بانک ملت، صادرات و تجارت تعیین کرده اند، این گونه است که مجمع این سه بانک، حقوق اعضای هیات مدیره و مدیر عامل را به اندازه حقوق بانک دولتی صنعت و معدن تعیین کردند.
گفتنی است، چند روز پیش یک سایت خبری اعلام کرده بود: "در تاریخ ۱٩مهرماه ٨٩، مبلغ ۴٨۵٨٩۵٧٩۶٩ ریال تحت عنوان "کارانه سه ماهه دوم" و "کارانه سهم مدیر عامل" به حساب شماره ٠۱٠٣۴۶٠۱٢٠٠٠ بنام محمد جهرمی (مدیر عامل بانک صادرات) واریز و در تاریخ ٢۶ مهرماه ٨٩ نیز، مبلغ ٢٩٧۱۶٢۶٩۵ ریال تحت عنوان "واریز حقوق" به حساب شماره ٠٣٢۵۶١۶۴۱٨۰۰۰ بنام سیدمحمد جهرمی واریز شده است."
نظر شما