فیلم سینمایی «وقتی برویم» به کارگردانی فئو آلاداگ برنده جایزه لوکس پارلمان اروپا شد.

به گزارش خبرآنلاین، این فیلم که به نمایندگی از آلمان در بخش بهترین فیلم خارجی هشتاد و سومین دوره جوایز اسکار حضور دارد، درباره مادری ترک است که همراه کودک پنج ساله‌ خود از استانبول به برلین می‌گریزد.

«وقتی برویم» فوریه پیش برای نحستین بار در بخش پانوراما جشنواره برلین نمایش داده شد. این فیلم آوریل پیش موفق شد  جایزه بهترین فیلم بخش مسابقه داستانی سینمای جهان را از  نهمین جشنواره ترایبکا دریافت  کند.

وقتی برویم در  آوریل هم دو جایزه بهترین فیلم بلند داستانی و بهترین بازیگر زن (سیبل ککیلی) جوایز فیلم آلمان را به دست آورد.

«غیرقانونی» ساخته اولیویه ماسه- دوپاس که نماینده بلژیک در اسکار است و فیلم یونانی «Akadimia Platonos» به کارگردانی فلیپوس سیتوس، دو نامزد نهایی دیگر جایزه لوکس پارلمان اروپا در سال 2010 بودند.

این جایزه سال 2007 راه‌اندازی شد و هدف از اعطای آن شکستن مرزهای زبانی است که توزیع فیلم‌های اروپایی را با وقفه مواجه می‌کند. 736 نماینده پارلمان اروپا درمورد برنده جایزه لوکس تصمیم می‌گیرند.

فیلم پیروز جدا از دریافت جایزه پارلمان اروپا به 23 زبان رسمی اتحادیه اروپا زیرنویس و نسخه‌ای 35 میلی‌متری از آن برای هر 27 کشور  عضو اتحادیه تهیه می‌شود.

ورایتی / 24 نوامبر

کد خبر 110933

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین