این فروشنده افغانی موفق شده بود "کرزای"، مسئولان آمریکایی و نیروهای ناتو را در برخی مسائل متقاعد کند. او خود را "محمد منصور" مرد شماره دو جنبش طالبان معرفی کرده بود.

مسئولان آمریکایی و افغانستانی فاش کردند که یک فروشنده افغانی موفق شد "حامد کرزای" رئیس جمهور افغانستان و تعدادی از مسئولان نیروهای ناتو و نیروهای ارتش آمریکا در افغانستان را فریب دهد.

به گزارش برنا، این مسئولان اعلام کردند: این فروشنده افغانی خود را مرد شماره دو جنبش طالبان معرفی کرده بود و چندین بار از طرف طالبان با آنان بر سر میز مذاکره نشسته بود.

در همین حال روزنامه های "واشنگتن پست" و "نیویورک تایمز" نیز این خبر را منتشر کرده و در ادامه نوشتند: این فروشنده افغانی موفق شده بود "کرزای"، مسئولان آمریکایی و نیروهای ناتو را در برخی مسائل متقاعد کند. او خود را "محمد منصور" مرد شماره دو جنبش طالبان معرفی کرده بود.

"واشنگتن پست" و "نیویورک تایمز" در ادامه نوشتند: مذاکرات این مرد فروشنده با رئیس جمهور آمریکا و نیروهای ناتو بیش از سه ماه به طول انجامید.

کد خبر 111164

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین