کودک هشت ساله‌ای بر اثر بی احتیاطی در بین جداره بالابر مغازه عکاسی گرفتار شد و جان سپرد.

به گزارش پایگاه خبری 125، ستاد فرماندهی آتش‌نشانی بعد از ظهر روز گذشته با دریافت خبر وقوع این حادثه بلافاصله آتش‌نشانان ایستگاه هشت را به محل حادثه در خیابان کارون، بعد از مرتضوی اعزام کرد.

علیرضا مودت افسر آماده منطقه چهار عملیات در مورد حادثه گفت: در گوشه‌ای از این مغازه بالابری برای جابجا کردن وسایل به نیم طبقه دوم قرار داشت که سر کودک هشت ساله بر اثر بازیگوشی در بین جداره بالابر گیر کرد.

وی افزود: پس از حضور عوامل اورژانس و معانیه کودک و تایید مرگ وی آتش‌نشانان با بکارگیری تجهیزات نجات اقدام به آزاد سازی سر کودک و انتقال به طبقه همکف کردند و جسد را تحویل عوامل اورژانس دادند.

وی در شرح علت بروز حادثه گفت: این کودک در نیم طبقه بود و به دلیل وجود فاصله بین کف بالابر و کف نیم طبقه کودک سر خود را بین آن قرار داد و در حال نگاه کردن به طبقه همکف بود که بالابر به حرکت درآمد و این حادثه را بوجود آورد.

کد خبر 111377

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام US ۱۵:۵۰ - ۱۳۸۹/۰۹/۰۶
    0 0
    واقعا متاسفم
  • بدون نام IR ۰۴:۱۸ - ۱۳۸۹/۰۹/۰۷
    0 0
    احتمالا امريكا مقصره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • بدون نام IR ۰۴:۵۳ - ۱۳۸۹/۰۹/۰۷
    0 0
    قابل توجه نصابان بالابرهای این چنینی حتما حسگر نصب کنند تا در صورت وجود کوچکترین مانع از حرکت بازایستد..
  • مهدی IR ۰۴:۵۸ - ۱۳۸۹/۰۹/۰۷
    0 0
    تسلیت یگم به خانوادش خدا بهشون صبر بده
  • حسین IR ۰۷:۱۲ - ۱۳۸۹/۰۹/۰۷
    0 0
    واقعا ناراحت کننده است ! طفلک .

آخرین اخبار