به گزارش واحد مرکزی خبر، مدیر کـل مدیریت بحران گلستان گفت: نیروهای امـدادی بـرای کنترل آتش در برخی از مناطق سخت گـذر مـاهیان علی آبـاد کتول و پارک ملی گلستان در تلاش هستند .
حسام مدیر کـل مـدیریت بحران گلستان افزود: هم اکنون سه بالگرد در مناطق جنگلی علی آباد کتول و 2 فـروند دیگر در پارک ملی گلستان در حال مهار آتش هستند .
وی گفت : هم اکنون یک بالگرد هم از نیروی انتظامی وارد استان شده است و در حال برنامه ریزی برای انجام عملیات آن هستیم .
مدیرکل مدیریت بحران گلستان افزود: هم اکنون بیش از هزار و 200 نفر از نیروهای مردمی، سپاه ، هلال احمر ، منابع طبیعی و جهادکشاورزی و محیط زیست استان های گلستان وخراسان شمالی ، ارتش بجنورد ، لشکر 30 پیاده گرگان برای مهار آتش در گلستان در تلاش هستند.
حسام افزود: افزایش رطوبت هوا سبب شد از شدت آتش کاسته و عملیات اطفا بهتر انجام شود .
وی با بیان این که یک سامانه هواشناسی سیار در منطقه مستقر شده است گفت: رطوبت هوا دیروز کمتر از 10 درصد بود اما امروز به 67 درصد رسیده است.
آتش در جنگل های علی آباد و پارک ملی گلستان از 27 آبان آغاز شده است. 181
نظر شما