اوکه تیمش در لیست مسافران گوانگ ژو نبود با موافقت علی سعیدلو رئیس سازمان راهی چین شد تا بعداز 10 سال بازیهای آسیایی را تجربه کند. زارع پور میگوید حالا می خواهد حقش را بگیرد: «تازه داریم حقمان را می گیریم. قبل از بازیها هم به خاطر آرامش تیم حرفی نزدم.»
او حالا طلب هایش را از کمیته ملی المپیک می خواهد: «کمیته می گوید بالای 70 درصد بودجه فدراسیونها را داده اما یک ریال هم به فدراسیون پینگ پنگ نداده است. در حالی ما 20 بار نامه داده ایم که چرا ریالی نداده اند.» او از این هم شاکی است که چرا بودجه ای را که رئیس قبلی در سال 88 گرفته را به پای او نوشته اند: «مسئولان قبلی سال 88، 95 درصد بودجه را گرفته اند و حالا 75 میلیون بدهی را از سال قبل به حساب امسال فدراسیون گذاشته اند.» زارع پور در گوانگ ژو شمشیرش را برای کمیته ملی المپیک کشیده: «من در چین به مسئولان کمیته این مسائل را گوشزد کردم و گفتم که دنبال مطالباتمان هستیم. بودجه ای که 11 ماه پرداخت نشده. حتی افشارزاده به من گفت بیا بنشینیم مساله را حل کنیم. من می گویم اول طلب هایمان را بدهید بعد حرف می زنیم. کمیته می گوید در 9 ماهه اول سال به همه بودجه داده اما من می گویم، به همه فدراسیونها بودجه داده اند الا به پینگ پنگ.»
با این حال بهرام افشارزاده دبیر کل کمیته ملی المپیک معتقداست اگر بودجه ای ندارد که به پینگ پنگ بدهد: «بودجه ای به ما نداده اند تا ما به پینگ پنگ بدهیم. البته اگر زارع پور نباید فراموش کند که کمیته پول اردوهای تیمش را برای این بازیها داده است.» سرپرست فدراسیون پینگ پنگ اما ادعای دبیرکل کمیته ملی المپیک را قبول ندارد: «اگر مستندات دارند بیاورند. کمیته یک ریال هم بابت اردوهای تیم ملی ما خرج نکرده. یک ریال هم نداده.» افشارزاده درباره مخالفت با اعزام تیم پینگ پنگ به گوانگ ژومی گوید: «این تیم نباید می رفت چون مدال نمی گرفت. اگر این طوری حساب کنیم خیلی از تیم ها باید می رفت. به هر حال نتیجه برای ما مدال است و بس.» زارع پور معتقد است تیمش هرچند در این دوره مدال نگرفته اما نتیجه خوبی گرفته است: «ما باید دراین دوره شرکت می کردیم چرا که با تمرین بچه ها زیر نظر کمپ اشلاگر بچه ها در دوره بعد مدال می گیرند و حضور در این دوره بیشتر به خاطر آن بود تا در کره قرعه خوبی داشته باشیم.»
/ب
نظر شما