سی ان ان به نقل از وزیر امنیت عمومی مکزیک گفت کوراتومی ملقب به ال کاسیو در پایتخت حین قاچاق مواد مخدر دستگیر شد.به گفت وی مظنون با در اختیار گرفتن زنان بعنوان حاملان مواد مخدر عمل کرده و با جاسازی مواد مخدر در بدن انها دست به قاچاق می زده است.
این شهروند ژاپنی بهمراه زنی 30 ساله آپوداکا و زنی 40 ساله آمیلیا روآ در شهر مکزیکو سیتی بدام افتادند. در عملیات مذکور یک ونیم کیلو هروئین نیز از مظنونان کشف و ضبط شد.
در دو حادثه جداگانه دیگر در شهر مرزی سیوداد خوآرز 10 نفر کشته شدند.
بر این اساس مردان مسلح به سوی خودروی پلیس تیر اندازی کرده و 4 پلیس را به قتل رساندند.به گفته مقامات محلی سرعت یورش مردان مسلح آنقدر بالا بود که پلیس ها نتوانستند از اسلحه خود استفاده نمایند. دو نفر از جمله یک کودک در این حادثه زخمی شدند.
در حادثه دیگری مردان مسلح با حمله به کارگاه صنعتی که در پشت آن مهمانی خصوصی در حال برگزاری بود، شش نفر را کشتند.
خ
نظر شما