به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس ، سرهنگ سید احمد خدایی رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان هرمزگان در تشریح موضوع اظهار داشت : ماموران انتظامی شهرستان میناب روز گذشته با انجام کار اطلاعاتی و بهره گیری از شگردهای پلیسی از حمل و جابجایی مواد مخدر بصورت مسلحانه بوسیله یکدستگاه خودرو مزدا دو کابین مطلع شدند.
پس از بررسی صحت و سقم موضوع و هماهنگی مقام قضایی با تشکیل اکیپی ، به محل اعزام و خودرو مذکور را برانندگی و سرنشینی 2 نفر مشاهده و دستور توقف دادند.
سرنشینان خودرو بدون توجه به فرمان پلیس و علائم هشدار دهنده اقدام به تیر اندازی به سمت ماموران نمودند .
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر هرمزگان افزود : با تیر اندازی متقابل ماموران و تعقیب و گریز ، خودرو قاچاقچیان واژگون که منجر به هلاکت یکی از قاچاقچیان مسلح شد و یکی دیگر از آنان که بصورت سطحی زخمی شده بود دستگیر و در اعترافات اولیه به تحویل 200 کیلو گرم تریاک به فرد شناس اعتراف کرد .
سرهنگ خدایی تصریح کرد : در بازرسی از خودرو قاچاقچیان 310 گرم تریاک ، یک قبضه اسلحه جنگی کلاش ، 5 تیغه خشاب و 135 عدد فشنگ جنگی کشف و ضبط و همراه با خودرو جهت سیر مراحل قانونی به پلیس مبارزه با مواد مخدر استان منتقل شدند .
خ
نظر شما