ایسنا: رئیس جمهور ونزوئلا اعلام کرد با چادری اهدایی رهبر لیبی کمپی برپا می‌کند تا بتواند فضایی را در ساختمان ریاست جمهوری برای حضور افراد بیشتری که به دلیل سیل اخیر بی خانمان شدند، ایجاد کند.

هوگو چاوز، رئیس جمهور ونزوئلا ضمن اعلام این ایده در مورد انتقال دفتر کارش به یک چادر به مشاورانش گفت: چادری را که معمر قذافی، رهبر لیبی به من هدیه داده داده برپا کنید.

چاوز خاطرنشان کرد که این چادر می‌تواند در باغ‌های کاخ ریاست جمهوری برپا شود.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس‌، چاوز پیش از این به 26 خانواده که خانه‌هایشان را در طوفان اخیر از دست دادند، پناه داده و در گوشه‌ای از کاخ ریاست جمهوری برای آنها مکانی را تعبیه کرده بود .

وی به یکی از وزرای کابینه‌اش گفت که مشاورانش باید آماده شوند تا یکی از دفاتر وی را برای پناه دادن به این خانواده‌های بی‌خانمان خالی کنند.

چاوز بر اقدامات و امور امداد رسانی به سیل اخیر در ونزوئلا که باعث کشته شدن 38 تن شد، نظارت داشته است.

رئیس جمهور ونزوئلا همچنین تصریح کرد که وی از هم پیمانانش در کنگره می‌خواهد تا بار دیگر به وی اختیارات ویژه برای اجرای قوانین با حکم وی داده شود .

چاوز خاطرنشان کرد که وی به این اختیارات برای چهارمین مرتبه در دوران ریاست جمهوری‌ اش برای تصویب سریع قوانین اضطراری در یکسری مسائل از جمله امور بانکداری نیاز دارد.

چاوز با اشاره به اقدامات اضطراری دولت در کمک به هزاران آواره از سیل‌ اخیر گفت:‌ وقتی برای از دست دادن نداریم.

این درخواست چاوز اندکی پیش از شروع به کار مجمع ملی جدید ونزوئلا مطرح شده است .

نمایندگان پارلمان به چاوز طی 12 سال حضورش در قدرت تاکنون سه مرتبه اختیارات ویژه اعطاء کرده‌اند./161

کد خبر 115066

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین