۰ نفر
۲۲ آذر ۱۳۸۹ - ۰۶:۰۴

سرنوشت پسر شرور که برای تفریح سرقت می‌کرد، به اعدام گره خورد.

روزنامه ایران در این باره نوشت:
«میلاد» و دو تن از دوستانش شامگاه دوشنبه دهم اسفند 88 در حوالی خیابان مجیدیه به مدیر یک کاروان زیارتی حمله کرده و در جریان سرقت کیف دستی، او را به قتل رساندند.

همزمان با اعلام خبر قتل سیدقاسم- 41 ساله- عملیات پلیسی برای دستگیری سه سارق آغاز شد. تحقیقات در این باره ادامه داشت که مرد جوانی با مراجعه به پلیس، اعلام کرد ساعتی قبل هدف حمله دزدان جوان قرار گرفته و رایانه دستی و کیفش سرقت شده است. تجسس برای شناسایی سارقان خشن ادامه داشت که مأموران پلیس با ردیابی موتوسیکلت متهمان، هر سه پسر شرور را دستگیر کردند.

محاکمه
در جلسه محاکمه دیروز که در شعبه 71 دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی نورالله عزیزمحمدی و با حضور 4 قاضی مستشار- آروین، بردبار، واعظی و سری- برگزار شد، ابتدا نماینده دادستان به تشریح کیفرخواست پرداخت و گفت: «میلاد» 17 ساله متهم به مباشرت در قتل، مشارکت در 3 فقره سرقت و شرب خمر، «محمدرضا»- 18 ساله- متهم به مشارکت در 3 فقره سرقت و شرب خمر و «فرید»- 18 ساله- متهم به معاونت در 4 فقره سرقت مقرون به آزار است. بنابراین تقاضای مجازات قانونی متهمان را دارم.

در ادامه جلسه، در حالی که اولیای دم خواستار قصاص عامل اصلی قتل و مجازات سایر متهمان شدند،‌ متهم ردیف اول به دفاع از خود پرداخت و گفت: من و دوستانم به هیچ عنوان نیاز مالی نداشتیم و فقط برای تخلیه هیجانات و تفریح دست به سرقت می‌زدیم. شب قتل هم به خانه فرید رفته و پس از خوردن مشروب، تصمیم گرفتیم چاقو بخریم. بنابراین به خیابان رفته و برای سرگرمی، از نخستین فردی که سر راهمان قرار گرفت، 50 هزار تومان زورگیری کردیم. مقتول سومین کسی بود که هدف ما قرار گرفت. البته به هیچ عنوان نمی‌خواستیم او را بکشیم اما وقتی با مشت ضربه‌ای به سرم کوبید، من هم با ناراحتی با کارد 2 ضربه به او زدم. حالا هم به شدت پشیمانم و تقاضای بخشش دارم.

در حالی که دو متهم دیگر پرونده اظهارات همدستشان را تأیید می‌کردند، هیأت قضایی با اعلام ختم رسیدگی به پرونده، وارد شور شده و به اتفاق آرا، «میلاد» را به قصاص نفس- اعدام-، 5 سال زندان و 154 ضربه شلاق، «محمدرضا» را به 5 سال زندان و 154 ضربه شلاق و «فرید» را به 13 میلیون ریال جزای نقدی و 80 ضربه شلاق محکوم کردند. متهمان همچنین به جلب رضایت شاکی‌ها نیز محکوم شدند.
181/خ

کد خبر 115627

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۹:۴۱ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۲
    0 0
    مي‌تونم بپرسم وقتي كسي قراره بميره چرا بايد از خانواده‌هاي شاكي رضايت بگيره؟
  • بدون نام IR ۰۹:۵۵ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۲
    0 0
    حقش بود...

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین