۰ نفر
۷ تیر ۱۳۸۸ - ۰۷:۳۹

جلیلی اعلام کرده که کار فیلمبرداری را از هفته آینده شروع می‌کند و به احتمال قوی ساوه لوکیشن اصلی فیلم تازه این فیلمساز خواهد بود.

علی اناری: تصور اینکه کارگردانی سه دهه به فعالیت فیلمسازی خود در حالی ادامه دهد که هیچ‌یک از فیلم‌های سینمایی او به نمایش عمومی درنیامده، کار دشواری است اما ابوالفضل جلیلی در همین شرایط از دهه 60 تاکنون 14 فیلم سینمایی ساخته است. در این شرایط جلیلی قصد دارد فیلم تازه‌اش را با عنوان «شطرنج» هفته آینده مقابل دوربین ببرد.

 این کارگردان فیلم خود را در صورتی که بودجه ساخت آن در ساوه فراهم نشود، به چابهار می‌برد.

طبق گفته کارگردان این فیلم پیش‌تولیدی جدی نخواهد داشت. تاکنون برخی از عوامل و سه نفر از بازیگران مشخص شده‌اند و باقی بازیگران در هنگام فیلمبرداری انتخاب می‌شوند. «شطرنج» با مشارکت مؤسسه رسانه‌های تصویری ساخته می‌شود.

این فیلم از موضوع اجتماعی و خانوادگی برخوردار است و جلیلی تاکنون از داستان آن اطلاعاتی به مطبوعات ارائه نداده است. جلیلی که اغلب فیلم‌های سینمایی‌اش را با مشارکت تلویزیون ساخته و این رسانه نیز تنها محل عرضه آثارش بوده. جلیلی چندی پیش در حالی که به تازگی خبر توقیف «حافظ» منتشر شده بود در مورد شرایط کاری‌اش، گفت: «به قول شاعر «ما زنده از آنیم که آرام نگیریم/ موجیم که آسودگی ما عدم ماست» من هنوز برای فیلم ساختن انرژی دارم اما نمی‌گذارند. اگر بی‌تفاوت بودند اشکالی نداشت اما حتی بی‌تفاوت هم نیستند. نمی‌دانم چطور توضیح بدهم. شاید بشود گفت دوگانگی شخصیتی.

شما اگر من را با مسئولان ببینید فکر می‌کنید ما رفقای چندین و چند ساله هستیم و با خود می‌گویید اینها که خیلی با هم رفیقند و جلیلی به دروغ می‌گوید اجازه کار به من نمی‌دهند اما واقعیت این است که نمی‌گذارند من کار کنم. ولی خدا را شکر که نورچشمی‌ها به راحتی می‌توانند کار کنند. به قول معروف یک آدم سیر بهتر از ده تا آدم نیم سیر است. حداقل می‌توانیم بگوییم در این سیستم چهار تا کارگردان هم کار کردند لذت بردند و پولدار شدند. حالا این وسط ما کار نکردیم هم خیلی مهم نیست.»

کد خبر 11594

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین