محققان علوم پزشکی اعلام کردند بررسی های جدید آنان نشان می دهد بیماری های مرتبط با تغذیه ، سالانه سه هزار امریکایی را از پا در می آورد. به گزارش خبرگزاری رویترز از واشنگتن ، مراکز جلوگیری و کنترل بیماری ها در امریکا ، سی دی سی ، اعلام کرد این دسته از بیماری ها که به بیماری های با منشا غذا Foodborne موسومند سالانه چهل و هشت میلیون نفر را بیمار می کند. ویروس های خانواده نوروویروس Norovirus تاکنون شایع ترین میکروب موجود در غذا محسوب می شده اند و سالانه پنج و نیم میلیون نفر را آلوده می کنند. در واقع پنجاه و هشت درصد از موارد ابتلا به بیماری های عفونی با منشا غذا ، از این میکروب ناشی می شود.
/56
نظر شما