محمد رضا باهنر گفت: رفت و آمد یک وزیر، آن قدر که در کشور ما مهم تلقی می شود شاید مهم نباشد،اما نوع رفتار و برخورد قاعدتا حاشیه های زیادی را ایجاد می کند.

محمد رضا باهنر در گفت وگوی تفصیلی با خبرآنلاین درباره عزل وزیر امور خارجه با بیان اینکه این اقدام از نظر شکل عزل به شدت قابل انتقاد است،افزود: البته بحث رفتن آقای متکی از قبل مطرح بود اما اصولا این نوع رفتن ها را به مصلحت نمی دانم  که وزیری که در یک ماموریت رسمی در خارج از کشور باشد و بدون نظر و اطلاع خودش جانشینش را مشخص کنند.

وی افزود:و می شد یک مقدار متین تر و سنگین تر برخورد کرد.

باهنر درباره اینکه گفته می شود انتقادات متکی به سفر رئیس دفتر رئیس جمهور به اردن موجب عزل وی شده است، اظهار داشت: دلایل متعددی ممکن است داشته باشدو این موارد هم موثر بوده باشد. اما به هر حال یک روال معمول اداری، اخلاقی و انسانی وجود دارد وآدم می تواند با نیرویی که می خواهد کنارش بگذارد بنشیند صحبت و مذاکره کند. شاید اگر این تغییر و تحول در یک فرصت مناسبی انجام می شد، منطقی تر بود.

وی تصریح کرد:در هر صورت آقای احمدی نژاد یک ویژگی های دارد که گویا نمی تواند آنها را کنار بگذارد تا چه برسد به اینکه ماها به ایشان بگوییم از این خصوصیات استفاده نکند.

به عقیده وی رفت و آمد یک وزیر، آن قدر که در کشور ما مهم تلقی می شود، شاید مهم نباشد اما نوع رفتار و برخورد قاعدتا حاشیه های زیادی را ایجاد می کند.

مشروح گفت و گوی خبرآنلاین با محمدرضا باهنر را روز یک شنبه در روزنامه «خبر» بخوانید.

/3028

کد خبر 116588

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۸:۳۹ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۷
    0 0
    حالا چرا دقیقا قبل چند روز تعطیلی این کار شد.به خاطر این نبود که حواسها به عزاداری بود تا خبر های سیاسی
  • بدون نام DK ۱۹:۲۲ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۷
    0 0
    شبکه خبر گفت با هماهنگی خود اقای متکی اين عمل انجام شدهحتی ايای متکی در جلسه توديع حضور نداشن الله واعلم
  • حسن IR ۲۰:۴۵ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۷
    0 0
    هرآمدنی یک رفتنی دارد.زمانی که جیک جیک مستونت بود فکر زمستونت بود؟
  • بدون نام IR ۲۱:۰۴ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۷
    0 0
    مگه نشنیدید آقای رحیمی گفت با ایشان (آقای متکی) هماهنگ شده. احتمالا گفتن تو برو پیغام و به سنگال بده، ما هم می زنیم زیرش که ایشان وزیر ما نیستند که.
  • بدون نام IR ۰۵:۰۱ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۸
    0 0
    راستی این فرصت که منطقی ایشان را کنار بگذارد قبلا پیش آمده بود ولی با جوسازی رسانه ها و افرادی مثل همین باهنر منتفی شد و حالا این افراد دایه دلسوزتر از مادر شده اند درست عین شما خبری ها

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین