به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سرهنگ "علی اکبر جاویدان" در تشریح این خبر گفت: ساعت پنج بامداد امروز یک دستگاه اتوبوس اسکانیا که از تعاونی یک ترمینال غرب سرویس دهی و از تهران عازم کرمانشاه بود در گردنه اسداباد و در حین حرکت دچار حریق شد که بلافاصله راننده اتوبوس این خودرو را متوقف و تعدادی از مسافران از خودرو پیاده شدند.
وی افزود: پس از اطلاع از این حادثه که محل آن در دو کیلومتری محل استقرار تیم طرح زمستانی بود، بلافاصله این تیم به همراه نیروهای امدادی از جمله اورژانس، آتش نشانی و هلال احمر در محل حاضر و به اطفاء حریق و امداد رسانی به مصدومان حادثه پرداختند.
سرهنگ جاویدان خاطرنشان کرد: در این حادثه مرگبار هفت نفر از مسافران جان خود را از دست داده و پنج نفر نیز دچار سوختگی و مسمومیت ناشی از استنشاق گازهای متصاعد از حریق شدند که بلافاصله توسط گروههای امداد و نجات به مراکز درمانی منتقل شدند.
این مقام مسوول در خاتمه گفت: علت حریق توسط مسوولان آتش نشانی در دست بررسی می باشد.
56181
رییس پلیس راه استان همدان گفت: در یک سانحه رانندگی مرگبار 7 نفر از سرنشینان یک دستگاه اتوبوس طعمه حریق شده و جان خود را از دست دادند.
کد خبر 117506
نظر شما