باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا برای سومین بار پیاپی به‌عنوان محبوب‌ترین فرد در میان ساکنان ایالات متحده آمریکا شناخته شد.

باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا برای سومین بار پیاپی به‌عنوان محبوب‌ترین فرد در میان ساکنان ایالات متحده آمریکا شناخته شد.
به گزارش ایلنا به نقل از آسوشیتدپرس، هیلاری کلینتون، وزیر خارجه آمریکا نیز برای نهمین سال پیاپی محبوب‌ترین زن در میان آمریکایی‌ها معرفی شده است.
کلینتون در سال ۲۰۱۰ میلادی نیز مانند سال‌های پیش از سارا پیلین، فرماندار سابق ایالت آلاسکا و اپرا وینفری، مجری مشهور تلویزیونی پیشی گرفت.
در نظرسنجی اخیر که توسط موسسه «گالوپ» انجام شده از شرکت‌کنندگان خواسته شد نام شخصیت مرد و زن مورد علاقه خود را که می‌توانند ساکن هر نقطه جهان باشند، معرفی کنند. نام افراد بر اساس تعداد آرا، از یک تا 10 رده‌بندی شد.
باراک اوباما از سال ۲۰۰۸ میلادی زمانی که به ریاست‌جمهوری انتخاب شد، ستایش‌ شده‌ترین شخصیت مرد آمریکا بوده است. اوباما با کسب ۲۲ درصد آرای شرکت‌کنندگان در نظرسنجی، در صدر رقبایش جای گرفته است.
گفته شده که جورج بوش و بیل کلینتون، روسای‌جمهوری پیشین آمریکا در این نظرسنجی به ترتیب 54 درصد آرا از نظر میزان محبوبیت را کسب کردند.
اوباما هرچند محبوب‌ترین شخصیت مرد آمریکایی‌ها است، اما میزان محبوبیت وی نسبت به گذشته افت کرده است.
باراک اوباما در سال ۲۰۰۸ میلادی با ۳۲ درصد و در سال ۲۰۰۹ میلادی با ۳۰ درصد آرای شرکت‌کنندگان، در صدر جدول محبوبیت قرار داشت.
«نلسون ماندلا»، رئیس‌جمهوری پیشین آفریقای‌جنوبی، بیل گیتس، مدیر غول کامپیوتری جهان، «پاپ بندیکت شانزدهم»، رهبر کاتولیک‌های جهان، کشیش بیلی گراهام، جیمی کارتر، رئیس‌جمهوری اسبق آمریکا، «گلن بک»، میزبان شوی تلویزیونی و دالایی لاما، رهبر معنوی بودائیان تبت محبوب‌ترین شخصیت‌های مرد در میان مردم آمریکا هستند که پس از باراک اوباما رده‌بندی شده‌اند.
در این گزارش آمده است که هیلاری کلینتون، از سال ۱۹۹۲ میلادی که به‌عنوان بانوی اول آمریکا ظاهر شد، ۱۵ بار در میان محبوب‌ترین زنان جای گرفته است.
پس از کلینتون با ۱۷ درصد آرا، سارا پیلین با ۱۲ درصد و میشل اوباما، بانوی اول آمریکا با پنج درصد قرار دارند. کاندالیزا رایس، وزیر خارجه سابق آمریکا در مقام پنجم جای گرفت. آنگ سان سوچی، فعال دموکراسی‌خواه میانمار و لورا بوش و باربارا بوش، دو بانوی اول سابق آمریکا به شکل مشترک به‌عنوان نهمین زنان محبوب درمیان مردم آمریکا شناخته شدند.
نظرسنجی گالوپ در روزهای دهم تا دوازدهم دسامبر و بر اساس مصاحبه‌های تلویزیونی با یک‌هزار و 19 تن انجام شده است.16346

کد خبر 119435

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 12 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین