یک پسر 18 ساله در حادثه تیراندازی که بعدازظهر سه شنبه در محله لاون (Lawn) شیکاگو رخ داد جان باخت و و دو نفر دیگر به شدت زخمی شدند.

به گزارش شیکاگو تریبون، ویجای زالا (Veejay Zala)، افسر پلیس در این باره گفت: تیراندازی در ساعت 4:40 عصر در بلوک 6100 خیابان ساکرامنتو جنوبی (South Sacramento) اتفاق افتاد.

پسر 18 ساله در محل حادثه مرده بود. سخنگوی دفتر معاینات پزشکی منطقه کوک (Cook) هویت او را فاش نکرد اما پدر این نوجوان، او را دلورین دانیل (Delorean Daniel) معرفی کرد.

پلیس گفت: در این حادثه نوجوان 17 ساله دیگری از ناحیه سینه هدف گلوله قرار گرفت و در وضعیت بحرانی به بیمارستان استروگر (Stroger) منتقل شد. یک نوجوان 20 ساله نیز که از ناحیه سر زخمی شده بود، اما وضعیت جسمی مناسبی داشت به بیمارستان مانت سینای (Mount Sinai) انتقال یافت.

همسایگان که در زمان وقوع حادثه صدای شلیک ده ها گلوله را شنیده بودند پلیس را در جریان قرار دادند. به گفته پلیس تیراندازی از وسیله نقلیه ناشناسی صورت گرفته است.

دریک دانیل (Derrick Daniel) روز حادثه با همسرش در حال بازگشت از محل کار به خانه اش بود که یکی از خویشاوندانش با او تماس گرفت و گفت: به پسرش تیراندازی شده است. او و همسرش باعجله به محل حادثه رفتند و دیدند که پسرشان با مرگ دست پنچه نرم می کند.

دانیل گفت: وقتی ما به آنجا رسیدیم پسرم هنوز زنده بود، او آخرین نفس هایش را می کشید. همسر دانیل تلاش می کرد پسرش را احیاء کند.

او در ادامه گفت، دلورین دانیل در زمان وقوع حادثه در حال رفتن به خانه خواهرش در خیابان شصت و یکم بوده و ساکرامنتو (Sacramento) محلی بوده که تیراندازی رخ داده است. پسرش قبل از اینکه مورد اصابت گلوله قرار بگیرد با برادر دوقلویش تماس گرفته و گفته که یک شورولت مشکی در تعقیب اوست.

پدر مقتول در پایان افزود: ما هرکاری انجام دادیم تا بتوانیم پسرمان را زنده نگه داریم من باور نمی کنم که این اتفاق برای پسرم افتاده باشد.

دلورین دانیل از دبیرستان فارغ التحصیل شده بود و در رشته جرم و جزا در دانشگاه مالکوم ایکس (Malcolm X) تحصیل می کرد.
56181

Chicago

کد خبر 119490

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین