در پی خداحافظی رییس‌جمهور با 14 تن از مشاوران خود، مشاور مطبوعاتی رییس‌جمهور، این تصمیم را یک امر کاملا طبیعی خواند.

علی اکبر جوانفکر در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که برخی از این افراد پا به سن بازنشستگی گذاشته و در واقع خود متقاضی خداحافظی و کناره‌گیری از این سمت بودند، گفت: بعضی از آنها نیز مسوولیت‌های اجرایی داشتند و در جاهای مهمی مشغول به انجام وظیفه هستند و در واقع از حوزه مشاوره فاصله گرفته بودند و وقتی برای این موضوع نداشتند.

وی با تاکید بر این‌که این یک موضوع کاملا عادی و طبیعی است، افزود: به طور طبیعی رییس جمهور افراد جدیدی را در حوزه مشاوره جایگزین آنها خواهد کرد.

/3028

 

کد خبر 120550

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • آیدین IR ۱۰:۳۸ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۳
    0 0
    همه چی آرومه ما چقدر خوشحالیم، یارانه میگیریم ، از بدی بیزاریم، همگی می اییم، تک توکی می مانیم، گل و بلبل داریم، ملت آزادیم
  • بدون نام IR ۱۳:۴۷ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۳
    0 0
    خواهشا از کسی خبر نقل کنین که همه چیز رو طبیعی ندونه. ایشون حتی برکناری توهین آمیز متکی رو هم طبیعی می دونن.
  • بدون نام IR ۱۳:۴۸ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۳
    0 0
    ای ول جوانفکر...خیلی خوب گفته...
  • بدون نام IR ۱۵:۱۴ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۳
    0 0
    یکی نیست بپرسه اقای جوانفکر رییس جمهورمی دونست اینها سرشون شلوغه و کرهای دیگری دارند مجبور بود به انها پست مشاوره بده ؟
  • علي IR ۲۰:۵۱ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۳
    0 0
    اقا جوانفكر واقع بين باشيد همه چيز را ماست مالي نكنيد ...

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین