آخرین اخبار از تعطیلی مدارس به علت آلودگی هوا در روز چهارشنبه

ایسنا نوشت: جانشین رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از تشدید برخورد با خودروهای آلاینده و دودزا در تهران خبر داد و به شهروندان توصیه کرد که از وسایل حمل و نقل عمومی برای تردد در شهر اقدام کنند.

سرهنگ حسن عابدی  با اشاره به پایداری آلودگی هوا در تهران اظهارکرد: در جلسه کارگروه هماهنگی شرایط اضطراری آلودگی هوا تمهیداتی در این خصوص اتخاذ شد و بر این اساس به رانندگان توصیه می شود که از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنند و تا جایی که ممکن است با خودروی شخصی در سطح معابر تردد نکنند.

وی با بیان اینکه پلیس نسبت به برخورد با خودروهای دودزا و آلاینده نیز اقدام خواهد کرد، گفت: اگر خودرویی حتی معاینه فنی نیز داشته باشد اما به دلایلی مانند نقص فنی و... دودزا و آلاینده باشد ماموران پلیس نسبت به برخورد آن اقدام خواهند کرد.

عابدی افزود: طرح برخورد با خودروهای فاقد معاینه فنی نیز توسط دوربین ها انجام می شود.

42237

کد خبر 1209656

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =