وزیر نفت: بنزین ۵ هزار تومانی شایعه است

وزیر نفت با بیان اینکه افزایش قیمت سوخت و بنزین ۵ هزار تومانی شایعه است، گفت: مرحله سوم فروش نفت در بورس پس از اینکه گزارش دو مرحله گذشته به شورای عالی هماهنگی اقتصادی قوای سه گانه ارائه شود، صورت می گیرد و آنها باید تصمیم بگیرند که پس از این چه اتفاقی رخ دهد.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از خانه ملت، «بیژن نامدار زنگنه» با اشاره به نشست هفته جاری اعضای اوپک، افزود: تا زمانی که ایران در شرایط تحریم قرار دارد، درباره سهمیه جمهوری اسلامی در اوپک با هیچ شخصی صحبتی نمی شود.

وزیر نفت، گفت: مسائلی همانند تولید عربستان بیش از سقف اوپک و سایر موارد در نشست هفته جاری اعضای سازمان نفتی مطرح می‌شود.

وی درخصوص مرحله سوم فروش نفت در بورس، ادامه داد: مرحله سوم پس از اینکه گزارش دو مرحله گذشته به شورای عالی هماهنگی اقتصادی قوای سه گانه ارائه شود، صورت می گیرد و آقایان باید تصمیم بگیرند که پس از این چه اتفاقی رخ دهد.

عضو کابینه دولت دوازدهم درباره انتشار اخباری مبنی بر بنزین ۵ هزار تومانی، تصریح کرد: افزایش قیمت سوخت و بنزین ۵ هزار تومانی شایعه است.

کد خبر 1209866

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی IR ۱۵:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۴
    1 0
    همون سیاست همیشگی . ۵ هزار تومان شایعه است . که مردم افزایش دوبرابری را به راحتی بپذیرند و بگویند خدا را شکر ۵۰۰۰ تومان نشد .

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین