رییس کمیته بین‌الملل فدراسیون فوتبال گفت: «پس از بررسی‌ طولانی‌ مدت در یک پروژه سنگین، گزینه‌های سرمربیگری تیم ملی را انتخاب کردیم و می‌توانیم تا پایان جام ملت‌ها مذاکره و به توافق نهایی هم برسیم.»

عباس ترابیان به تشریح عملکرد کمیته بین‌الملل در جستجو و بررسی وضعیت مربیان خارجی برای تیم‌های ملی در رده‌های بزرگسالان و امید پرداخت و گفت: «پس از تحقیق‌ها و بررسی‌های گسترده و دقیقی که طبق قالب تعیین شده انجام دادیم، در نهایت به گزینه‌های محدود اما بسیار خوبی رسیدیم که الان دیگر آماده مذاکره هستیم. ما این گزینه‌ها را آماده نگه داشته‌ایم تا علی کفاشیان (رییس فدراسیون) پس از بازی تیم ملی مقابل عراق در جام ملت‌های آسیا به تهران برگردد و پس از بررسی در فدراسیون مشخص شود با کدام گزینه به صورت رسمی برای تیم بزرگسالان صحبت کنیم.»

او ادامه می‌دهد: «مذاکره‌ها زمان زیادی نمی‌برند. از نظر من حتی تا پیش از پایان جام ملت‌ها هم می‌شود به توافق نهایی رسید. تمام آنها مشکلی از نظر داشتن قرارداد با تیم‌های دیگر یا فعالیتی که بخاطر آن نتوانند با ما مذاکره کنند را ندارند. حال باید ببینیم فدراسیون چه تکلیفی را مشخص می‌کند و در چه زمان پاسخ نهایی برای آغاز مذاکره‌ها را به ما اعلام می کند.»

40

کد خبر 122011

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین