۱۵ درصد گوشت قرمز و شیر مازندران در بابلسر تولید می‌شود

حمیدرضا رحمانی،سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی بابلسر گفت: این شهرستان با تولید سالانه چهار هزار و ۷۰۰ تن گوشت قرمز و ۵۶ هزار و ۳۰۶ تن شیر، تولید کننده حدود ۱۵ درصد شیر و گوشت قرمز استان است.

به گزارش خبرآنلاین  مازندران، حمیدرضا رحمانی اظهار کرد: شهرستان بابلسر دارای ۵۹۵ واحد دامداری کوچک روستایی دارای پروانه بهره برداری به ظرفیت ۱۵ هزار و ۴۷۰ راس است.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی بابلسر با بیان اینکه این شهرستان دارای ۳۶ واحد دامداری صنعتی با ظرفیت سه هزار و ۳۰۰ راس دام است، افزود: بابلسر با تولید سالانه چهار هزار و ۷۰۰ تن گوشت قرمز و ۵۶ هزار و ۳۰۶تن شیر، تولید کننده حدود ۱۵ درصد شیر و گوشت قرمز استان است.

رحمانی بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۲۰ فقره پروانه تاسیس دامداری کوچک روستایی به ظرفیت ۹۹۵ راس دام توسط دفتر خدمات دامپروری غیر دولتی این شهرستان و با نظارت مدیریت جهاد کشاورزی بابلسر صادر و تمدید شد.

این مقام مسوول در پایان گفت: یک کارخانه تولید خوراک دام به ظرفیت تولید سالانه ۴۵ هزار تن در شهرستان بابلسر فعال است که کنسانتره دامی مورد نیاز دامداران این شهرستان و شهرستان های همجوار را تامین می کند.

۴۶

کد خبر 1222743

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =