فارس: یک مجله آمریکایی با موضوع قرار دادن بازگشت رهبر جریان صدر به عراق، او را وحشتناک‌ترین کابوس و نگرانی واشنگتن توصیف کرد.

مجله آمریکایی "تایم " ، در گزارشی به قلم "چارلز مک دریمید " و "نزار لطیف " تحت عنوان آمادگی برای بازگشت مقتدا صدر "، نوشت: مقتدا صدر بعنوان شخصیت دینی شیعی عراق بدترین کابوس واشنگتن است که خواب آن را آشفته کرده است. زیرا این رهبر دینی جنبش ضد‌ آمریکایی را در عراق هدایت می‌کند. وی که از محبوبیت مردمی نیز برخوردار است موفق شده است با قدرت به عرصه سیاسی عراق بازگردد.

جریان صدر در انتخابات اخیر پارلمانی عراق 39 کرسی را بدست آورده است و در کابینه جدید "نوری المالکی " نخست‌وزیر عراق چند کرسی وزارتی نیز دارد.

در ادامه این گزارش به ایجاد همگرایی بیشتر میان مالکی و جریان صدر اشاره شده است و بیان می‌شود که طی 5 ماه اخیر تعداد زندانیان جریان صدر از 3 هزار نفر به کمتر از 1500 نفر رسیده است.

در ادامه این گزارش آمده است که احتمال دارد آمریکا در همکاری با جریان صدر تجدید نظر کند و تلاش کند با این جریان مذاکره کند اما تاکنون صدری‌ها از دیدار با مقامات آمریکایی خودداری کرده‌اند.

مقتدا صدر یک رهبر دینی و سیاسی است که بیش از 5 میلیون طرفدار در عراق دارد که اغلب آنها در جنوب بغداد و بطور مشخص در شهرک صدر ساکن هستند. وی دارای مواضعی کاملا ضد آمریکایی است.16146

کد خبر 122287

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین