درخواست ستاد حقوق بشر از سازمان‌های بین‌المللی درباره آمریکا

مرضیه هاشمی خبرنگار سرشناس ایرانی که برای عیادت برادر بیمارش به آمریکا سفر کرده بود توسط ماموران اف بی آی دستگیر شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، متن این بیانه به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر به شرح ذیل است:

خانم مرضیه هاشمی خبرنگار سرشناس ایرانی شبکه خبری پرس تی وی توسط اف بی آی  در شرایطی دستگیر شده است  که رفتار خشونت آمیز و تحقیر کننده با ایشان مصداق کامل دستگیری خودسرانه، شکنجه،  نقض آشکار آزادی بیان و عقیده است.

 البته از دولت آمریکا که در کارنامه خود سبقه طولانیِ جنایات عظیم علیه بشریت را دارد و دستش به خون هزاران انسان بیگناه ، خصوصا کودکان آلوده است  نقض  استانداردهای حقوق بشری و بین المللیِ انسانی به هیچ وجه بعید نیست.

ما از کشورهای اروپایی که مدعی حقوق بشر هستند به خصوص سازمان ملل و شورای حقوق بشر و شخص کمیسر عالی انتظار داریم که این اقدام غیر انسانی را سریعا و صریحا محکوم نموده و برای آزادی خانم مرضیه هاشمی تلاش جدی بنمایند.

بدون شک دولت آمریکا مسولیت تمامی این اقدامات غیر قانونی و غیر موجه و ضد حقوق بشری خود را به عهده دارد.

52310

کد خبر 1223362

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 9 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین