۰ نفر
۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۹
حباب سکه: ۴۳۰ هزار تومان!

باشگاه خبرنگاران نوشت: رئیس کمیسیون تخصصی طلا و جواهر گفت: امروز حباب سکه به ۴۳۰ هزار تومان رسید، این در حالی است که در دو روز گذشته حباب سکه ۳۸۰ هزار تومان بود.

محمد کشتی آرای رئیس کمیسیون تخصصی طلا و جواهردرباره آخرین قیمت طلا و سکه در بازار گفت: امروز حباب سکه به ۴۳۰ هزار تومان رسید، این در حالی است که در دو روز گذشته حباب سکه ۳۸۰ هزار تومان بود.

وی تصریح کرد: افزایش نرخ ارز و تقاضایی که برای خرید طلا و سکه وجود دارد موجب افزایش قیمت‌ها شده است و امیدواریم قیمت‌ها به تعادل برسد.

بیشتر بخوانید: کاهش قیمت انس جهانی طلا/ حباب سکه امروز ۴۲۰ هزار تومان است 

کشتی آرای با بیان اینکه قیمت جهانی طلا نسبت به روز گذشته ۴ دلار کاهش داشته است، اظهار کرد: قیمت طلا و سکه را نمی‌توان در بازار پیش بینی کرد.

امروز در بازار آزاد تهران، سکه تمام بهار آزادی طرح جدید با قیمت ۴ میلیون و ۸۲ هزار و سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم با قیمت ۳ میلیون و ۹۵۰ هزار تومان معامله شد. هر قطعه نیم سکه بهار آزادی ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان، ربع سکه یک‌میلیون و ۲۷۰ هزار تومان و هر قطعه سکه گرمی ۷۰۰ هزار تومان فروخته شد.

17231

کد خبر 1224560

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۷:۰۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۱
    0 0
    این حباب سکه نیست، قیمت دلار دستوری پایین اومده.
  • IR ۱۷:۴۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۱
    0 0
    حبابه چیزی نیست!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین