کشور جالبی داریم...
علم، فرهنگ، ادبیات، تمدن ... یک سرزمین را مردمانش می سازند.هر چه دانش مردمان یک سرزمین در سطح بالایی باشد توسعه یافتگی آن کشور بیشتر است.
تولید کننده این ماشین ها کدام کشور ها هستند . ما کجای کاریم؟فقط یک مصرف کننده صرف که نفت داره؟
- کشور های عربی چطور؟
-الگوی جوانان ما چه کسانی هستند؟
« چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است».
زحمت کشیده. نوش جونش. مث آقای کی روش نیست که برای دفاع اتوبوسی و بکش زیرش ساعتی 5 میلیون دستمزد میگیره و به ایران و ایرانی هم توهین میکنه و تشویق هم میشه !
باز الان این حسرت به دلای علاف و بیکار میان اینجا عقده هاشونو رو محمدرضای نازنین که پسر بسیار بافرهنگ و با خونواده ای هست خالی میکنن.کاش همه ی جوونای ایرانی مثل گلزار بودن
خبرانلاین عزیز، واقعا این خبر چقدر اهمیت داره که در شرایط کنونی مملکت، شما دارید ارائه می کنید؟ اصلا چه اهمیتی داره این فرد؟ چه خیری به مردم و مملکت رسونده ؟ چه فایده ای داره مردم بدونن این فرد از چه ماشینی خوشش میاد؟ از شما بعیده با این اخبار زرد!
واقعا از یه سایت خبری مثل خبرآنلاین بعیده که اینجوری مثل رسانه های زرد بخش عمده مطالبش به این موضوعات اختصاص پیدا کرده. ماشین مورد علاقه رضا گلزار و عکس جاپای دزد تو خونه بهاره رهنما واقعا به درد کسانی نمیخوره که میان توی سایت شما دو تا خبر درست حسابی پیدا کنند. کسانی که دنبال این خبرها هستند جاش رو بلدند.
واقعا جای تأسف داره.
خبر آنلاین سلام، اومدم کلیپ رو دیدم میخواستم کامنت بذارم که چرا همچین اخبار زردی رو منتشر میکنی بعد دیدم خودم یکی از افرادی هستم که روش کلیک کردم و دیدمش و باعث شدم کلیک خورش بره بالا و تو همچین خبرهایی رو منتشر کنی، پس به جای انتقاد از تو از خودم میپرسم چرا دنبال همچین خبرای زردی هستم من؟؟؟
نظر شما