کشف ۲۰۰ کیلو تریاک در چهارمحال و بختیاری

فرمانده انتظامی استان از کشف ۲۰۰ کیلو تریاک درعملیات ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر این فرماندهی در محور "شهرکرد - تیران" خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از پایگاه خبری پلیس ، سردار"غلامعباس غلامزاده"در تشریح این خبر گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر انتقال مواد مخدر از محور های مواصلاتی استان به شهرستان سامان، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران مبارزه با مواد مخدراستان قرار گرفت.

وی افزود: پس از اخذ مجوز قضائی ماموران طی  اقدامات اطلاعاتی در عملیات ایست و بازرسی در محور"شهرکرد - تیران" یک دستگاه سواری پیکان  را متوقف کردند.

سردار غلامعباس غلامزاده در ادامه خاطر نشان کرد: در بازرسی از این خودرو ۲۰۰ کیلو تریاک که به طرز ماهرانه جاسازی شده بود کشف ودر این رابطه یک قاچاقچی دستگیر شد.

فرمانده انتظامی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به معرفی متهم به مراجع قضائی، تاکید کرد: برخورد قاطع و قانونی با سوداگران مرگ به طور مستمر در دستور کار پلیس استان، قرار دارد.

۴۶

کد خبر 1225963

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین