به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از یاسوج، تلاش های بی بدیل جمهوری اسلامی در راستای توسعه زیرساخت های این استان به ویژه در حوزه حمل و نقل چشمگیر بوده است.
طرح توسعه فرودگاه یاسوج در سه سال گذشته اجرا شد و با تطویل باند و سایر موارد عملیاتی ، امکان نشستن پرواز های برنامه ای هواپیمای جت چهار موتوره در آن فراهم شد.
مدیر فرودگاه یاسوج روز یکشنبه اظهار داشت: با رایزنی مسئولان استان در صورت صلاح دید مراسم بهره برداری رسمی از این طرح در دهه فجر امسال انجام خواهد شد.
به گفته علی محسنیان، در سه سال گذشته کیفیت و ایمنی خدمات در فرودگاه یاسوج بشدت افزایش یافت چرا که فرودگاه یاسوج بواسطه موقعیت جغرافیایی که در آن قرار دارد یکی از فرودگاههای خاص کشور محسوب می شود.
وی افزود: برای توسعه، بهسازی و تجهیز فرودگاه یاسوج بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
مدیر فرودگاه یاسوج با تاکید بر اینکه مسیر پرواز های فرودگاه یاسوج ایمن است، تصریح کرد که آنچه ایمنی را در صنعت هوانوردی به خطر می اندازد نادیده گرفتن مقررات هوانوردی است و چنانچه این قوانین رعایت شود هیچ مسیری ناایمن نخواهد بود.
محسنیان گفت: وظیفه شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایجاد زیرساخت ها ، شرایط ایمن و متناسب برای پروازهای هوایی در این فرودگاه است که هم اینک تمامی امکانات و شرایط لازم برای انجام پروازهای ایمن در فرودگاه یاسوج فراهم شده است.
وی تاکید می کند که فرودگاه یاسوج یکی از زیباترین فرودگاه های کشور است و تمامی تجهیزات و امکانات مورد نیاز در آن ایجاد شده است.
بیش از۱۱ماه وقفه در پروازهای فرودگاه یاسوج با رایزنی ها و هماهنگی های انجام شده از سوی مسئولان اجرایی روز جمعه ۲۱ دی ماه نخستین پرواز رسمی شرکت هواپیمایی ماهان در فرودگاه یاسوج انجام شد.
نخستین پرواز در روز ۲۱ دی ماه امسال شرکت هواپیمایی ماهان با ۴۰ مسافر از مقصد تهران به یاسوج بود که با همین تعداد مسافر ساعت ۹:۴۰ دقیقه پرواز بازگشت از یاسوج به تهران انجام شد.
مدیر فرودگاه یاسوج گفت: استقبال از خط پرواز هوایی یاسوج – تهران در هفته دوم راه اندازی به میزان ۹۰ درصد ظرفیت آن افزایش یافت.
محسنیان بیان کرد: استقبال مطلوب مردم از پروازهای ماهان در روز دوشنبه یکم بهمن ماه بطوری بود که ۵۳ نفر ورودی (از تهران- یاسوج) و ۸۶نفر خروجی (از یاسوج- تهران) بوده است.
وی عنوان کرد: در این پرواز بیش از ٩٠ درصد صندلیهای پرواز یاسوج- تهران پر شد.
مدیر فرودگاه یاسوج تصریح کرد: با معرفی این خط هوایی استقبال مسافران در حال افزایش بوده و استمرار و توسعه این پروازها منوط به میزان استقبال مردم، اداره ها، سازمان ها و دستگاه های دولتی است.
محسنیان ابراز داشت: تمامی تجهیزات و امکانات متناسب عملیاتی مورد نیاز در فرودگاه یاسوج به خوبی فراهم شده و این فرودگاه هیچ کمبودی بابت تجهیزات فنی ندارد.
مدیر فرودگاه یاسوج بیان کرد: ساعت پرواز روز جمعه شرکت هواپیمایی ماهان از تهران به یاسوج ۷:۴۰ دقیقه و ساعت برگشت نیز ساعت ۹:۴۰ دقیقه از یاسوج به تهران خواهد بود.
محسنیان عنوان کرد که ساعت پرواز روز دوشنبه از تهران به یاسوج و بالعکس نیز به ترتیب ۱۲:۱۰ و ۱۴:۱۰ دقیقه خواهد بود.
وی تاکید کرد که شرکت هواپیمایی ماهان از شرکت های معتبر با برند جهانی است و ظرفیت مسافر هواپیمای اختصاص یافته به پرواز یاسوج نیز ۹۰ نفر است.
البته یک بار نیز در اردیبهشت امسال شرکت هواپیمایی آتا برای برقراری و از سرگیری پروازها اعلام آمادگی کرده بود و با توجه به هماهنگی های انجام شده قرار بود که هواپیمای ام.برائر ۱۴۵ شرکت آتا در هفته چهار پرواز در مسیر تهران- یاسوج و بالعکس انجام دهد.
اما پروازهای فرودگاه یاسوج که پس از گذشت ۷۸ روز از سانحه سقوط هواپیمای ای تی آر ۷۲ تهران – یاسوج ، بطور رسمی از ۱۶ اردیبهشت سال جاری توسط شرکت آتا از سرگرفته شده بود با اعلام این شرکت هواپیمایی لغو شد.
اکنون که تلاش ها و پیگیری های مستمر مسئولان به ثمر نشسته و شرکت هواپیمایی ماهان پروازها در این فرودگاه را از سرگرفته است انتظار می رود که مجموعه مدیران استانی با جدیت به دنبال افزایش تعداد پروازها و رونق بخشی فعالیت پروازی فرودگاه یاسوج باشند.
کارشناسان و مسئولان امر بارها با اطمینان اعلام کرده اند که شرایط، امکانات و تجهیزات موجود در فرودگاه یاسوج با وجود شرایط خاص توپوگرافی منطقه برای انجام پروازهای ایمن فراهم است.
البته یکی از عوامل اساسی در رونق پروازها و رغبت و ماندگاری بیشتر شرکت هواپیمایی ماهان نیز منوط به استقبال بیشتر مردم ، مسئولان و مدیران اجرایی است.
پرواز شماره ۳۷۰۴ هواپیمایی آسمان از تهران به یاسوج با ۶۰ مسافر و ۶ خدمه صبح روز یکشنبه ۲۹ بهمن ماه سال ۱۳۹۶ در کوه دنا سقوط کرد.
46
نظر شما