گاف وحشتناک پیمانکار شهرداری ارومیه در بستن بنرها به مجسمه سعدی / با عامل نصب داربست برخورد شد

در پی انتشار تصویر مربوط به نصب بنرهای ایام فاطمیه به کمک بستن داربست به مجسمه سعدی که در رسانه وایرال شد، سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری ارومیه از برخورد با ‍ با عوامل نصب داربست خبرداد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از آذربایجان‌غربی، انتشار تصاویری از نصب بنرها و اتصال داربست به مجسمه سعدی شاعر نام آشنا در ارومیه در شبکه‌های اجتماعی وایرال شد و واکنش‌های فعالین فرهنگی را در پی داشت.

گاف وحشتناک پیمانکار شهرداری ارومیه در بستن بنرها به مجسمه سعدی / با عامل نصب داربست برخورد شد

واکنش شهرداری ارومیه: برخورد می‌کنیم

روابط عمومی سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری ارومیه در پی این اتفاق از برخورد با عوامل نصب داربست بر روی تندیس سعدی، شاعر و نویسنده بزرگ ایرانی خبرداد.

در اطلاعیه این سازمان آمده است: با توجه به انعکاس تصاویر مربوط به نصب داربست بر روی تندیس سعدی، شاعر و نویسنده بزرگ ایرانی و نگرانی ایجاد شده در میان افکار عمومی، ضمن قدردانی از دقت و حساسیت رسانه‌ها و شهروندان عزیز، به اطلاع می‌رساند:

فرآیند نصب بنرهای ایام فاطمیه توسط پیمانکار طرف قرارداد انجام شده و متأسفانه این اقدام بدون هماهنگی لازم با واحد نظارت و برخلاف ضوابط مورد تأیید سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری ارومیه صورت گرفته است. 

بلافاصله پس از اطلاع، دستور جمع‌آوری سازه و اصلاح محل نصب صادر شد و بررسی تخلف پیمانکار در دستور کار قرار گرفته است. بدیهی است با عوامل و مسئولان این قصور برخورد لازم طبق مقررات انجام خواهد شد.

در عین حال یادآوری می‌کنیم که همکاران سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری ارومیه، به‌ویژه در ایام مناسبتی، شبانه‌روز در تلاش‌اند تا امور شهری با کمترین خطا و بیشترین کیفیت انجام شود و انتظار می‌رود که در کنار نقدهای سازنده، زحمات این عزیزان نیز دیده شود.

روابط عمومی این سازمان با آغوش باز پذیرای نظرات و تذکرات شهروندان و رسانه‌هاست و تلاش می‌کند با شفافیت کامل، مانع تکرار چنین خطاهایی شود.

کد مطلب 2145622

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار