الخاندرو مورنوAlejandro Moreno معاون دادستان این ایالت گفت: درگیری در داخل زندان روی داد و به مرگ یازده زندانی که همگی مرد بودند ، انجامید.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از گومز پالاسیو ، وی تصریح کرد: هنوز نمیتوان تعداد زخمی های این حادثه و همچنین علت درگیری را مشخص کرد. زندان گومز پالاسیو در ماه ژوئیه گذشته با رسوایی مواجه بوده است.
مسئولان این زندان متهم بودند زندانیان را آزاد می کنند تا جنایات تلافی جویانه در ارتباط با قاچاق مواد مخدر مرتکب شوند. به گفته دادگاه دورانگو ، زندانیان گومز پالاسیو ، دست کم سه کشتار را که در شهرهای همسایه انجام شده ، مرتکب شده اند.
این اقدامات زندانیان سی و پنج کشته بر جای گذاشته است. زندان های مکزیک با ازدیاد جمعیت زندانیان مواجه اند.
این زندان ها محل درگیری و فرار های دسته جمعی است.
ماه گذشته یکصد و پنجاه و یک زندانی زندان نوئوو لاردو Nuevo Laredo در مرز شمالی این کشور از زندان گریختند.
/56
نظر شما