علی مطهری در حمایت از آنچه که الیاس نادران در یک برنامه تلوزیونی گفت، اظهارداشت: مشروط کردن رسیدگی به پرونده معاون اول رئیس جمهور به رسیدگی به پرونده نادران، کارناپسندی است و نوعی گرو کشی است.

این نماینده تهران در پاسخ به سوالی که نظر وی را درباره اظهارات نادران در تلویزیون و اظهارنظرها و انتقادهای پس از آن را جویا می​شد، به خبرآنلاین گفت: صحبت ایشان این بود که چرا وقتی که یک مقام عالی رتبه دولتی به گفته دادستان کل کشور در خصوص قضیه بیمه ایران دارای پرونده است و زیردستان او محاکمه شده و اکنون در زندان به سر می برند، خود او باید به دلیل مقاومت مقام بالاتر مصونیت قضایی داشته باشد . در واقع ایشان روی اجرای عدالت تأکید دارند و اینکه نباید قانون در مقابل ضعفا قوی باشد اما در مقابل اقویا ضعیف ، بلکه باید درباره همه بدون تبعیض اجرا شود.

وی حرف های نادران را درست خواند و افزود: این حرف​ها ربطی به اینکه نباید قبل از اثبات جرم توسط دادگاه صالح کسی را مجرم معرفی کرد، ندارد. چون آقای نادران صرفاً خواستار رسیدگی به اتهامات است و آن فرد را مجرم معرفی نکرده است . اگر این کار ایشان تخلف محسوب شود آنگاه اولاً دیگر نمی توان از مبارزه با مفاسد اقتصادی و اجرای عدالت سخن گفت و ثانیاً کار آن مناظره انتخاباتی که شرایط کاملاً متفاوتی داشت بسیار سخت می شود.

مطهری در ادامه به رئیس جمهور توصیه کرد که کاری نکنند که ماجرای مرحوم کردان تکرار شود . وی افزود: در آن ماجرا ایشان از طرفی تأکید داشتند که این قضیه سیاسی است و برای زمین زدن دولت است و از طرف دیگر کردان را تشویق به مقاومت کردند و شد آنچه که نباید می شد . امروز نیز ایشان در حال تکرار همان تجربه شکست خورده است . فرضاً عضوی از اعضای این دولت مجرم اقتصادی شناخته شود ، نافی این نیست که این دولت در مجموع پاکدست است .

به گفته وی، همچنین مشروط کردن رسیدگی به پرونده معاون اول رئیس جمهور به رسیدگی به پرونده نادران، آنچنان که مشایی گفته است، گذشته از اینکه در حیطه اختیار دولت نیست، کارناپسندی است و نوعی گرو کشی است و ادعای سران معترضان بحران اخیر را تداعی می کند که مدعی بودند دولت برای مخالفان خود پرونده سازی می کند . به هر حال یک مسئله ساده را پیچیده نکنیم و همه در مقابل قانون خاضع باشیم . 

/14111

 

کد خبر 122807

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 18
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۹:۰۶ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۲
    0 0
    بلاخره قبول كرديد كه دستي تو كار بوده كه بنده خدا رو با برنامه ريزي قبلي كشتيد ! حالا توي اين مملكت همه پروفسور و دكترند و فقط ايشون نبودند ! اقاي دكتر خاتمي رييس جمهور و ......پروفسور توكلي و مطهري و نادران ..........
  • علیرضا IR ۱۰:۱۱ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۲
    0 0
    با سلام بمحضر شما اقای مطهری صرفا با رئیس جمهور محترم مخالف است و بنظر میرسد همیشه از چیزی ناراحت بوده و در صدد انتقام گیریست آیا تفکر شهید بزرگوار مطهری چنین بود ؟
  • شهروند A1 ۱۱:۳۰ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۲
    0 0
    بنده کلاً با نظرات آقای مطهری در این چند روز اخیر موافقم و کاملاً صحبتهای ایشان منطقی به نظر میرسه
  • بدون نام IR ۱۱:۴۱ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۲
    0 0
    این حرف یعنی چی آخه؟ این کاملا داره نشون میده دارن پشت پرده ساخت و پاخت سیاسی می کنن. دارن حقیقت رو بنا به مصلحت کتمان می کنن.
  • بدون نام IR ۱۲:۰۲ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۲
    0 0
    همه فتنه ها از سر این مطهری بلند میشه ایشان کار قضاوت هم دارند
  • صبا IR ۱۲:۰۷ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۲
    0 0
    مطمئنی کسی نظری نداده یه چک بکن ها
  • گل IR ۱۴:۰۷ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۲
    0 0
    بابا به فکر مردم بی گناه باشید دست از این همه سیاسی بازی بردارید جان هرکه دوست دارید
  • بدون نام US ۱۴:۲۷ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۲
    0 0
    بابا مطهري دمت گرم!همينطورادامه بده!مردم هميشه بصيرت دارند وسره را ازناسره تشخيص ميدهند.پيروزباشي
  • بدون نام IR ۱۴:۵۰ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۲
    0 0
    گفته خود مطهری درحیطه ایشان نیست درخوصوص قوه مجریه اظهارنظرکند . ضمنآبنده به ایشان دردوره هشتم نمایندگی رای دادم واکنون بادیدن عملکرد شان اظهارندامت کرده وتوبه می کنم .
  • خان زاده IR ۱۵:۵۱ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۲
    0 0
    سلام/یعنی چه؟! مگر متهم می تواند به دستگاه قضایی یا قاضی شرط و شروط تعین کند؟! قانون این مجوز را به او داده است؟ یا افراد خاص می توانند از این گونه امتیازات برخوردار شوند؟!
  • بی نام IR ۱۹:۱۴ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۲
    0 0
    هر چه بگندد نمکش میزنیم وای به روزی که بگندد نمک
  • علي IR ۱۹:۵۳ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۲
    0 0
    كاش فقط به تعداد انگشتان يك دست مثل اقا ي علي مطهري بزرگ در مجلس داشتيم تا فاسدان حساب كار خود را بكنند
  • مرصاد IR ۲۱:۳۴ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۲
    0 0
    مطهری اگر مرحوم پدرت زنده بود حتمااز تو با این افکار پوچت برائت می جست. خدا کند هدایت شوی.
  • مرتضی IR ۲۲:۳۸ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۲
    0 0
    آقای بی نام وعلیرضا که پیام دادین آیا خدارو در نظر گرفتین آیا از اطرافتون بی خبرید عدل علی یعنی چی ؟ عدالت امانت داری این مملکت دست کیه نظارت دست کیه ؟
  • بدون نام IR ۰۵:۳۹ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    0 0
    حرف مطهری حرف حق است.
  • بدون نام IR ۰۶:۱۳ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    0 0
    مطهری جون تهدید میکنی,شما ؟؟؟؟؟؟
  • بدون نام IR ۰۶:۴۵ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    0 0
    این مطهری از هر فرصتی فقط برای حمله به ذولت استفاده میکنه فکر میکنه اینجوری میتونه رای بقرای رییس جمهور شدن جمع کنه
  • عبداله GB ۱۱:۳۷ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    0 0
    آقای مطهری، بنده بسیاری از بیانات و مواضع شما را ستایش می‌کنم اما به نظرم این درست نیست که همه جریان کردان را به گردن آقای احمدی نژاد بیاندازید

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین