بارسلونا شب گذشته در دور رفت از مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی اسپانیا "کوپا دل ری" در نوکمپ پذیرای رئال بتیس بود که در پایان توانست با درخشش لیونل مسی حریفش را با 5 گل بدرقه کند.
لیونل مسی که به تازگی برای دومین بار جایزه مرد سال فوتبال جهان را کسب کرده 3 بار (44، 62 و 73) دروازه بتیس را باز کرد. پدرو رودریگز (77) و سیدو کیتا (83) دیگر گلهای آبی و اناری پوشان را به ثمر رساندند تا شاگردان گواردیولا گام بلندی به سمت مرحله بعدی رقابتها برداشته باشند و خیالشان از دیدار برگشت مقابل بتیس هم راحت شود.
پیش از آغاز این دیدار مسی با در دست داشتن توپ طلا یک بار نوکمپ را دور زد و جایزهاش را به هواداران بارسلونا نشان داد.
در دیگر دیدار دیشب تیمهای ویارئال و سویا نمایش دلچسبی از خود ارائه و در حالی که 6 گل در بازیشان ردو بدل شد، به تساوی 3-3 رضایت دادند.
برای ویارئال که میزبان این بازی بود کانی (25) ، جوزپه روسی (29) و روبن (56) گلزنی کردند و گلهای سویا را نیز نگردو (39 و 60) و آلکسیس(88) به ثمر رساندند.
40
نظر شما