کتابخانه الکترونیک رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با هدف دسترسی سریعتر کاربران سراسر جهان بزودی آغاز به فعالیت می‌کند.

سایت شخصی آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنحانی در خبری با اعلام خرسندی از ابراز علاقه‌مندی گسترده صورت گرفته نسبت به انتشار برشهایی تاریخی از عمر سیاسی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و تکریم مجدد نسبت به بازدید کنندگان اعلام کرده که دفتر نشر معارف انقلاب مسئولیت انتشار آثار وی را بر عهده دارد.

پایگاه اطلاع‌رسانی هاشمی رفسنجانی نیز "کتابخانه الکترونیک" سایت را با هدف دسترسی سریعتر کاربران در اقصی نقاط کشور و جهان به آثار متعدد در آینده نزدیک مورد بهره‌برداری قرار خواهد داد.

همچنین گردانندگان سایت شخصی هاشمی رفسنجانی با تاکید بر نقش افکار عمومی در اندیشه و تفکرات فقهی‌، سیاسی و مبارزاتی وی اعلام کرده‌اند: مجموعه پیامها، پیشنهادات، انتقادات و اظهار نظرهای متنوع و متکثر مخاطبان در سطوح مختلف به شکلی امانتدارانه به شخص هاشمی رفسنجانی منتقل خواهند کرد.

کد خبر 12311

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۹:۵۸ - ۱۳۸۸/۰۴/۱۹
    1 0
    کار خوبه که نظراتمون رو به ایشون برسونیم.
  • امین IR ۱۳:۲۵ - ۱۳۸۸/۰۴/۱۹
    0 0
    دل خوش سیری چند؟؟؟
  • مونا IR ۱۴:۱۳ - ۱۳۸۸/۰۴/۱۹
    1 0
    خوشحالم که سردار سازندگی قراره الکترونیکی هم بشه . دمت گرم سردار
  • بی نام IR ۱۷:۴۰ - ۱۳۸۸/۰۴/۱۹
    0 0
    ايشون بايد جدا خودش رو احيا كنه. حيفه آدمي با اون سابقه در نظر دوست ودشمن اينطور تضعيف بشه.
  • بی نام IR ۲۱:۳۹ - ۱۳۸۸/۰۴/۱۹
    1 0
    هاشمي و يك عمر خاطره!!!!!
  • بی نام IR ۰۶:۴۴ - ۱۳۸۸/۰۴/۲۰
    0 0
    اميدوارم سبب رفع پارهاي از سوء تفاهمها شود
  • علی IR ۰۶:۴۹ - ۱۳۸۸/۰۴/۲۰
    1 0
    باسلام آیت الله هاشمی دوستت داریم.
  • محمد IR ۱۵:۱۳ - ۱۳۸۸/۰۴/۲۵
    0 0
    مبارز - حق طلب -آزاده- سربلند - فداکار - آنکه جان ومال و نام وابروی خویش نثار ایران برای ایرانیان نمودهو خواهد . درود و سلام تمام صالحان بر تو ای ابر مرد تاریخ

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین