فرهیختگان جامعه در پیمایش گام دوم انقلاب چه وظیفه‌ای دارند؟

محمدرضا میرتاج‌الدینی گفت: دورنمای مسیر انقلاب و اصول کلان حرکت برای ۴۰ سال آینده و راهبردهای اساسی در بیانیه رهبری معظم تعیین و تبیین شده است.

به گزارش خبرآنلاین؛ مقام معظم رهبری در آستانه ورود به چله دوم انقلاب بیانیه‌ای در هفت سرفصل صادر و در آن ضمن برشمردن نقاط قوت انقلاب و اشاره به عملکرد مثبت کشور طی ۴۰ سال گذشته، خطاب به جوانان و آینده‌سازان ایران با تأکید بر امید واقع‌بینانه به آینده، نسبت به برداشتن گام بزرگ دوم انقلاب به سمت آرمان‌ها تاکید کردند.

حجت الاسلام سید محمدرضا میرتاج‌الدینی درباره اهمیت بیانیه رهبر معظم انقلاب در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به خبرآنلاین گفت: درک شرایط زمانی در صدور برخی بیانیه‌ها از اهمیت بسزایی برخوردار است، طبیعی است که ایران در چهلمین سال پیروزی انقلاب و آغاز دهه پنجم باید یک ارزیابی از عملکرد ۴۰ ساله خود داشته باشد که بهترین و اولی ترین فرد برای این کار رهبری نظام است که هم به مسائل انقلاب نگاهی کلان داشته و قبل از ۲۲ بهمن ۵۷ نیز در جریان مسائل انقلاب بوده اند.

وی با بیان اینکه رهبری معظم در این بیانیه راه روشن آینده را برای چله دوم انقلاب مشخص کردند، ادامه داد: رهبر انقلاب ضمن ارزیابی از چله اول انقلاب با روشن بینی و آینده نگری مسیر راه برای آینده مشخص کردند.

میرتاج‌الدینی درباره انتظارات رهبری در اجرایی شدن این بیانیه تاکید کرد: رهبری انتظار دارند سرفصل‌های اصلی در این بیانیه از سوی جامعه به ویژه نسل جوان که از رویش های اصلی انقلاب چهل ساله هستند مورد توجه قرار گیرد و این قشر با همه ظرفیت خود روی مفاهیم و عناصر اصلی بیانیه تمرکز و راهی برای آینده پیدا کنند.

وی با بیان اینکه دورنمای مسیر انقلاب و اصول کلان حرکت برای ۴۰ سال آینده و راهبردهای اساسی در بیانیه رهبری معظم تعیین شده است، تصریح کرد: برای عینیت بخشی به این راهبرها باید دنبال راهکارهای عملیاتی بود، در این زمینه وظیفه فرهیختگان جامعه به خصوص جوانان این است که راهکارهای اصلی و عملی را برای عملیاتی کردن بیانیه رهبر معظم پیدا کنند.

میرتاج‌الدینی با تاکید بر اینکه در ارزیابی ۴۰ سال گذشته انقلاب باید نقاط قوت و ضعف را در کنار هم ببینیم، ادامه  داد: عده ای در سال های گذشته همواره دنبال پررنگ کردن نقاط ضعف و سیاه نمایی بودند، رویکردی که دشمنان ایران و متاسفانه عده ای در داخل به آن دامن زدند؛ ما اگر به ۴۰ سال گذشته اینگونه بنگریم که هیچ موفقیتی نداشتیم پس بعد از این هم نخواهیم داشت، اما نگاه مقام معظم رهبری این بود که ضعف‌ها و نقاط قوت را در کنار هم ببینیم؛ در عین اینکه توجه به نقاط قوت امید ایجاد می‌کند باید نگاهی هم به نقاط ضعف داشته باشیم تا با شناسایی ایرادها از الگوهای کشورهای موفق برای رفع ایرادات استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه باید در آغاز دهه پنجم انقلاب ببینیم کدام یک از آرمان‌های انقلاب محقق نشده یا به درستی شکل اجرا به خود نگرفته است، گفت: با شناسایی ایرادها قادر خواهیم بود راهکارهای عملی برای تحقق آن ها پیدا کنیم؛ مهمترین موضوع این است که باید از برخورد شعاری و تبلیغاتی پرهیز کنیم. برای نمونه در حوزه عدالت اجتماعی و اقتصادی کشور اگرچه در مقایسه با قبل از انقلاب کارهای زیادی شده اما هنوز به نقطه مطلوب نرسیدیم و این میزان کاهش در حدی است که زیبنده  و شایسته نظام اسلامی باشد.

میرتاج‌الدینی تصریح کرد: ما در طلیعه دهه پنجم و آغاز چله دوم انقلاب باید در مسیری حرکت کنیم که آن بخش از آرمان های انقلاب که کمتر پیاده شده یا مشکلاتی در تحقق آنها بوده را برطرف کنیم و همه همت خود را برای تحقق آنها بگذاریم.

۲۱۴۲۱۹

کد خبر 1233700

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین