فارس نوشت: معاون وزیر راه و ترابری گفت: به دلیل شرایط نامناسب آب‌و‌هوایی، بوئینگ 727 هما دو ساعت 15 دقیقه تأخیر داشته است و در پی این تأخیر 20 نفر از مسافران پرواز با هواپیمای دیگری به تبریز می‌روند؛ 9 نفر از مسافران به فرودگاه نیامدند و 19نفر نیز‌ از انجام پرواز منصرف می‌شوند.

احمد مجیدی در مورد آخرین اخبار از بوئینگ سانحه دیده هما در ارومیه، اظهار داشت: طبق آخرین اطلاعات، شرکت هواپیمایی ایران‌ایر برای پرواز شماره 277 بوئینگ 727 مسیر تهران - ارومیه خود، به 142 نفر مسافر بلیت می‌فروشد.
وی ادامه داد: به دلیل اینکه در شرایط نامناسب آب‌و‌هوایی، هواپیما دو ساعت 15 دقیقه تأخیر داشته است، در اثر این بروز تأخیر 20 نفر از مسافران پرواز با هواپیمای دیگری به تبریز می‌روند و بلیت خود را کنسل می‌کنند.

مجیدی اذعان داشت: همچنین 9 نفر از مسافران به فرودگاه نیامده بودند و 19 نفر مسافر این پرواز نیز‌ از انجام پرواز منصرف می‌شوند و به خانه بر می‌گردند و درواقع هواپیمای هما با 94 نفر مسافر و 11 کرو پروازی به سمت ارومیه پرواز می‌کند.
معاون مدیریت بحران وزارت راه و ترابری سازمان هواشناسی هر یک ساعت گزارش هواشناسی را به سازمان هواپیمایی اعلام می کند، اضافه کرد: طی اطلاعات به دست آمده از سازمان هواشناسی کشوری دید خلبان در هنگام پرواز 800 متر بوده است؛ ‌حتی زمانی که هواپیمای مذکور در محل وقوع حادثه فرود می‌آید دید خلبان 800 متر بوده است.

معاون وزیر راه و ترابری تصریح کرد: علاوه بر گزارش‌‌های یک ساعته سازمان هواشناسی به سازمان هواپیمایی، برای انجام پرواز‌ها، شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران نیز خود در این بین، چندین گزارش هواشناسی از سازمان هواشناسی کشوری دریافت می‌کرده است بدین ترتیب که در پرواز مذکور در ساعت 15:45 همان روز اخبار هواشناسی دریافت شده بود؛ در ساعت 16 دید 500 متر بوده و بارش برف ادامه داشته است بنابراین پرواز به تأخیر می‌افتد؛ در ساعت 16:30 مجدداً گزارش هواشناسی اعلام می‌کند که دید خلبان 700 متر است؛ در 16:43 ‌براساس اطلاعات هواشناسی دید خلبان 800 متر بوده است؛ در ساعت 17:30 نیز دید خلبان 800 متر بوده است و در ساعت 18:30 ‌طبق گزارش هواشناسی دید خلبان 800 متر بوده است و بدان دلیل که دید کافی بوده است هواپیما اقدام به پرواز می کند.

معاون وزیر راه و ترابری اذعان داشت: دید خلبان هنگام فرود در فرودگاه ارومیه نیز 800 متر بوده است اما تصمیم‌گیری برای فرود در این گونه موارد با خلبان است اما هنوز مشخص نشده است به چه دلیل خلبان در باند فرودگاه ارومیه اقدام به فرود نکرده است.
وی با رد یخ‌زدگی باند فرودگاه ارومیه در تاریخ مذکور، اظهار داشت: پس از صدور اجازه فرود از سوی برج مراقبت به خلبان بوئینگ 727 هما، خلبان به برج مراقبت ارومیه اعلام کرده بود که تصمیم دارد به سمت تهران بازگردد و از فرود منصرف می‌شود.
معاون وزیر راه و ترابری با اشاره به اینکه هر 11 گروه بررسی سانحه سازمان هواپیمایی کشوری در حال بررسی علت قطعی بروز این سانحه و موارد مذکور هستند، اظهار داشت: هنوز از نوار مکالمات خلبان اطلاع خاصی استخراج نشده است.

معاون مدیریت بحران وزارت راه و ترابری خاطر نشان کرد: گروه ثبت و ضبط اطلاعات پروازی در حال بازخوانی اطلاعات نوار مکالمات خلبان و نوار پارامترهای موتور هستند.

/32

کد خبر 123428

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۹:۴۲ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۵
    0 0
    من نميدونم دنبال توجيه چرا ؟ همه اينها نافي مسئوليت مسئولين از بالاترين رده هاي منسبي تا پايين ترينش نيست ! مهم اينه كه چشمهاي زيادي بخاطر سوئ مديريت بجاي اشك به خون نشسته واين آخرينش نخواهد بود!
  • بدون نام IR ۱۰:۱۳ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۵
    0 0
    40 نفري كه از پرواز انصراف دادند تولد دوباره پيدا كردند اي كاش پرواز انجام نمي شد
  • بدون نام IR ۱۱:۳۲ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۵
    0 0
    سو مديريت و عدم شناخت از علم هوانوردي ومديريت باعث عقب ماندگي و سقوط هواپيماها و ابرويي ملت ايران است نه تحريم و نه چيز ديگر تا وقتي مسئولين جوابگو نباشند همين است و همين .....
  • آرنیکا IR ۱۱:۳۸ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۵
    0 0
    خیلی جالبه شماره پرواز 277 بویینگ 727 77 کشته 27 زخمی هنگام سقوط.به این میگن علم اعداد.که یونانی ها به اون اعتقاد داشتن.
  • امیر IR ۱۲:۱۶ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۵
    0 0
    اصلا دید کافی نبوده اصلا
  • بدون نام IR ۱۵:۲۷ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۵
    0 0
    چه اتفاقی به خدا

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین