بازار طلا داغ شد؛ حباب ۴۸۰ هزار تومانی سکه

باشگاه خبرنگاران نوشت: یک مقام مسئول از افزایش نرخ ارز و تقاضا در بازار طلا و سکه خبر داد و گفت: امروز حباب سکه ۴۸۰ هزار تومان افزایش داشته است.

محمد کشتی آرای رئیس کمیسیون تخصصی طلا و جواهر درباره وضع طلا و سکه در بازار گفت: امروز حباب سکه ۴۸۰ هزار تومان افزایش  داشته است.

کشتی آرای با بیان اینکه قیمت سکه بالای ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان است اظهار کرد: این امر بر طلا هم تاثیر گذاشته است که علت آن را می‌توان به افزایش نرخ ارز و تقاضا در بازار نسبت داد.

به گفته رئیس کمیسیون تخصصی طلا و جواهر، قیمت طلا و سکه را در بازار نمی‌توان پیش بینی کرد.

امروز در بازار آزاد تهران، سکه تمام بهار آزادی طرح جدید به قیمت ۴ میلیون و ۶۴۰ هزار تومان رسید، همچنین سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم با قیمت ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله شد.

هر قطعه نیم سکه بهار آزادی ۲ میلیون و ۵۸۰ هزار تومان، ربع سکه یک میلیون و ۶۸۰ هزار تومان و هر قطعه سکه گرمی ۸۴۰ هزار تومان فروخته شد.

قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار در بازار آزاد به ۴۲۴ هزار و ۷۱۰ تومان رسید. هر اونس طلا در بازارهای جهانی با قیمت ۱۳۲۸ دلار و ۶۳ سنت معامله شد.

۱۷۲۳۱

کد خبر 1234861

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین