ایران با پیروزی در دومین مسابقه، به مرحله بعدی جام ملت‌های آسیا صعود کرد.

به گزارش خبرآنلاین؛تیم ملی دومین بازی خود را هم برد تا به مرحله دوم این مسابقات صعود کند. ایران در مسابقه با کره شمالی با تک گل کریم انصاری‌فرد برنده شد تا افشین قطبی همان‌طور که قول داده بود تیمش را به موفقیت برساند. در دقیقه 62 پژمان نوری توپ را روی دروازه کره شمالی سانتر کرد و کریم انصاری‌فرد با ضربه‌ای آرام، دروازه حریف را گشود تا گل او تک گل این مسابقه باشد. انصاری‌فرد در نیمه اول هم دروازه حریف را باز کرده بود اما داور گل او را قبول نکرد و حتی به انصاری‌فرد یک کارت زرد هم نشان داد.

در حالی که قبل از شروع جام ملت‌ها به خاطر نتایج ضعیف تیم ملی در ماه‌های گذشته، امید مردم به موفقیت تیم ملی کم بود، افشین قطبی توانست با دو پیروزی امید را به هواداران تیم ملی ایران برگرداند. با این نتیجه‌ای که تیم ملی گرفت، ایران با 6 امتیاز در صدر جدول گروه خود قرار گرفت و با توجه به تساوی مسابقه کره شمالی و امارات در مسابقه قبلی، ایران حتی در صورت شکست در بازی با امارات هم به مرحله بعد صعود خواهد کرد. ایران اولین تیمی است که صعود خود را به مرحله بعدی این مسابقات مسجل کرده است. حتی ازبکستان هم که در دو مسابقه اول خود 6 امتیاز گرفته هنوز صعودش قطعی نشده است.

40

کد خبر 123562

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 18
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • kamal IR ۱۵:۴۳ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۵
    0 0
    دم تیم ملی و قطبی گرم با این صعود مقتدرانه به دور بعدی.جا دارد به افراد مغرض و حسودی که به مربی تیم ملی توهین می کردند مثل آقای عابدینی,ناصر ابراهیمی و جلال چراغپور و خداداد عزیزی که گفته بود ایران به مرحله دوم هم صعود نمی کنه و به امارات هم می بازه و قطبی به آمریکا فرار می کنه,شدیدا و عمیقا تسلیت عرض کنم.
  • سحر زنده به عشق استقلال IR ۱۵:۴۹ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۵
    0 0
    مبارک همه ایرانیا
  • satia IR ۱۵:۵۲ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۵
    0 0
    درود بر شاهزادگان پارس
  • امیر IR ۱۶:۱۹ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۵
    0 0
    با کمال کاملا موافقم
  • بدون نام IR ۱۶:۲۰ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۵
    0 0
    لطف کنید این حرفمو چاپ کنید: ... قلعه نویی و خداداد علی دایی ناصر ابراهیمی جهانگیر کوثری و ...که قطبی مربی گری بلد نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ... اون از شما قوی تر ه
  • بدون نام JP ۱۶:۴۳ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۵
    0 0
    مبارک باشد
  • مهران IR ۱۶:۵۲ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۵
    0 0
    اساس کار غلطه ، با دو برد و یک صعود از گروه در فرهنگ لغات غلط را درست نمخوانند . آنچه مثل روز روشن است پایان کار است .
  • mazdak DE ۱۶:۵۳ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۵
    0 0
    خداداد عزیزی... تسلیت...
  • سونیا QA ۱۷:۱۰ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۵
    0 0
    eyyyyyval aziizane footbalist dast marizaaaaad....
  • بدون نام US ۱۷:۲۱ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۵
    0 0
    جناب خبر آنلاين با سلام ازبكستان به ضرث قاطع صعود كرده چون اگه 20 هيچ هم از چين ببازه و قطر هم 100 تا كويت بزنه بازي رو در روي ازبكستان و قطر مهمه نه تفاضل گل، كلا داري قضيه رو خيلي حماسي مي كني مثل دوستمون ج.خ ها با احترام
  • ايران IR ۱۷:۳۴ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۵
    0 0
    بچه ها گل كاشتيد دم همه تون گرم اين جام مال ماست منتظر مي مونيم فقط يه چيز جام كمه اونم گزارش هاي فردوسي پور براي ايران.جاش خيلي خاليه
  • بدون نام IR ۱۷:۵۶ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۵
    0 0
    شاهنامه آخرش خوشه
  • مهدی IR ۱۹:۱۱ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۵
    0 0
    تازه! بعد از 15 سال ایران توانست بازی دومش را در تورنومنت بزرگی مثل جام ملتها ببرد و مقتدرانه صعود کند که این خود امیدوارانه بود برای ادامه راه .به امید پیروزیهای پیاپی دم افشین قطبی گرم که توانست این طلسم را بشکند دم ایران گرم!
  • بچه های تیم ملی IR ۲۰:۲۱ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۵
    0 0
    خطاب به اونی که گفت ازبک صعود کرده:خبر درست نوشته چون ازبک اگه به چین با سه گل ببازه و قطور با 2 دوگل کویت بزنه سه تیم 6امتیازی میشن و تفاضل ازبکا کمتره.اول فکر کن بعد نظر بده
  • علي IR ۰۴:۴۲ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۶
    0 0
    عالي بود ،‌ با آرزوي سربلندي و موفقيت براي افشين قطبي عزيز و تيم ملي كشور عزيزمان ايران
  • بدون نام IR ۰۶:۱۹ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۶
    0 0
    شاهزادگان پارسی آسیا از ان ماست
  • بدون نام GB ۰۶:۳۰ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۶
    0 0
    دو تا برد شیرین تیم ملی ، همه تعویض های خوب و طلایی قطبی ، قشنگ بازی کردن ایران مخصوصاٌ تو نیمه دوم( نیمه مربیان) ، و در نهایت صعود راحت و مقتدرانه از گروه ، تقدیم به خداداد عزیزی و دارودستش که با غرض ورزی و حسودی چشم دیدن محبوبیت افشین و نداشتند.
  • خداداد عزيزي IR ۰۶:۳۴ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۶
    0 0
    من كي همچين حرفي رو زدم ؟ ايران قهرمانه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین