بدون زنجیرچرخ از جاده های همدان عبور نکنید

معاون اجتماعی فرمانده انتظامی استان همدان گفت:همراه داشتن زنجیر چرخ برای تمامی رانندگانی که قصد تردد در جاده ها و گردنه های استان همدان را دارند، الزامی است.

سرهنگ حسین بشری، معاون اجتماعی پلیس استان، در گفتگو با خبرنگار خبرآنلاین در همدان با اعلام مطلب فوق افزود: با توجه به اعلام وضعیت هشدار توسط سازمان هواشناسی استان، رانندگانی که قصد تردد در گذرگاه های برفگیر استان، برای نیمه شب چهارشنبه و پنج شنبه را دارند حتما زنجیرچرخ به همراه داشته باشند.

برابر اعلام سازمان هواشناسی احتمال بارش برف و کولاک برای گردنه ها و جاده های استان محتمل است، لذا به تمامی رانندگان که قصد تردد از جاده های همدان را دارند، توصیه میشود که پیش از آغاز سفر، تجهیزات زمستانی خودرو را کنترل کرده، لباس گرم و زنجیرچرخ به‌همراه داشته و قبل از ورود به جاده ها حتما باک بنزین وسیله نقلیه خود را نیز پر کرده و با سرعت مطمئنه حرکت نمایند.

لازم به ذکر است، به گزارش خبرآنلاین، هم اکنون در اکثر نقاط برون و درون شهری استان همدان بارش برف و باران همچنین وزش باد شدید ادامه دارد و این وضعیت تا پایان روز جمعه در استان ماندگار خواهد بود، از صبح شنبه با کاهش محسوس دما در استان احتمال یخ زدگی در معابر برون و درون شهری پیش بینی شده است.

۴۶

کد خبر 1236369

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار