به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از همدان ؛ سردار بخشعلی کامرانی صالح، طی گفتگویی با اعلام مطلب فوق افزود: ماموران انتظامی شهرستان فامنین در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق، با رصد اطلاعاتی، به منظور تحقق شعار "حمایت از کالای ایرانی" موفق به کشف ۸۳ دستگاه گوشی تلفن همراه قاچاق شدند.
این محموله که در پوشش یک دستگاه خودروی سواری پیکان از شهرهای مرزی غرب کشور به سمت استان مرکزی در حال حرکت بوده با رصد اطلاعاتی و در یک اقدام ضربتی شناسایی و توقیف شد.
ارزش ریالی گوشی های قاچاق بنابر نظر کارشناسان ۵ میلیارد ریال اعلام و در این رابطه یک نفر متهم نیز دستگیر و به همراه پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.
فرمانده انتظامی استان همدان، از کشف ۱۸۳۰ میلیارد ریال کالای قاچاق از ابتدای سال جاری تا کنون خبر داد و از شهروندان خواست، از طریق تلفن ۱۱۰، هرگونه اخبار و اطلاعات در این خصوص را به پلیس اطلاع رسانی کنند.
سرهنگ نوری، فرمانده انتظامی شهرستان بهار نیز از کشف بیش از ۶ هزار عدد انواع مواد محترقه در این شهرستان خبر داد و افزود: به منظور به حداقل رساندن حوادث و آسیب های ناشی از انفجار مواد محترقه در شب چهارشنبه آخر سال، طرح برخورد با توزیع کنندگان مواد محترقه، شب گذشته در شهرستان بهار اجرا شد .
بنابر اعلام رئیس پلیس شهرستان بهار، از ابتدای ماه جاری تاکنون ۱۴ هزار و ۵۷۵ عدد انواع مواد محترقه در این شهرستان کشف شده است.
وی از خانواده ها درخواست کرد با توجه به نزدیک بودن روزهای پایانی و چهارشنبه آخر سال، با آموزش و گوشزد کردن خطرات مواد محترقه از فرزندان و جوانان خود مراقبت کنند.
۴۶
نظر شما