همکاری مشترک دانشگاه لرستان و شرکت شهرک های صنعتی استان

با هدف تقویت و گسترش ارتباط بین دانشگاه لرستان و بخش صنعت درون استانی، جلسه مشترکی با حضور مسئولان شهرکهای صنعتی استان و مسئولان پژوهشی، فناوری و کارآفرینی دانشگاه لرستان، تشکیل شد.

به گزارش خبرآنلاین لرستان، در این جلسه، مدیر ارتباط با جامعه و کارآفرینی دانشگاه لرستان، دکتر سیدنجم الدین الماسی نیز حضور داشت و بر تقویت کارآفرینی و مهارت آموزی در سطح دانشگاه از طریق گسترش همکاریهای مشترک با بخش صنعت استان، تأکید نمود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، دکتر محمد فیضیان نیز که جلسه به ریاست وی تشکیل شد، بر تقویت و گسترش آموزشهای کاربردی دانشگاهی تأکید کرد و گفت:«خوشبختانه در مدت چهار سال گذشته، تفاهم نامه های متعددی، بین دانشگاه لرستان و واحدهای صنعتی استان به امضا رسیده است تا ارتباط مستمر بین دانشگاه و صنعت، گسترش یابد».

مسئله محور بودن آموزشهای دانشگاهی و تلاش برای رفع چالشهای منطقه ای و استانی، از جمله مفاهیمی بود که در این جلسه، مورد تأکید دکتر فیضیان و دکتر الماسی، قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان لرستان، بختیار رازانی نیز که در این جلسه حضور داشت از بسط و گسترش همکاریهای دو جانبه بین دانشگاه لرستان و شرکت شهرکهای صنعتی استان لرستان، استقبال کرد.

مشاوره واحدهای تولیدی و صنعتی شهرک

در این جلسه، توافق صورت گرفت که شرکت شهرکهای صنعتی استان لرستان، این آمادگی را داراست که مشاوران واحدهای صنعتی این شهرک از بین اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان، انتخاب شوند و مشاوره واحدهای تولیدی و صنعتی شهرک را، عهده دار شوند.

همچنین، توافقات لازم و مقدماتی بین دو طرف، جهت عقد تفاهم نامه همکاریهای مشترک دوجانبه، صورت گرفت.

تأکید دکتر فیضیان و دکتر الماسی، این موضوع بود که رساله ها، طرحها و پایان نامه های دانشجویی، در جهت تقاضامحوری و مأموریت گرا بودن، تهیه شده و شرکت شهرکهای صنعتی استان لرستان، از اینگونه طرحها، رساله ها و پایان نامه ها، حمایت نماید.

توافق حاصل شد راه اندازی شرکتهای دانش بنیان، مورد حمایت مالی و اعتباری، با حداقل اعتبار یک میلیون تومان، قرار گیرد.

پایان نامه های مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد برمعیار توجه به پایان نامه های تقاضامحور، شامل حمایت اعتباری دو میلیون تومان شده و رساله های تقاضامحور دکترا نیز، از حمایت اعتباری چهار میلیون تومان، بهره مند شوند.

طرحهای تقاضامحور مقطع تحصیلی پسادکترا، هم شش میلیون تومان را ذیل حمایت اعتباری تقاضامحور، دریافت نمایند.

پژوهش و کاربرد در راستای رفع چالشهای منطقه ای و استانی

گفتنی است پیوند بین آموزش، پژوهش و کاربرد در راستای رفع چالشهای منطقه ای و استانی و تناسب بخشی بین آموزشهای دانشگاهی بر معیار توجه به ظرفیتها و پتانسیلهای منطقه ای و استانی، از جمله مهم ترین خصوصیات «دانشگاه نسل سوم» است.

یادآوری می شود جلسه مذکور، در محل اتاق کار معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، دکتر محمد فیضیان تشکیل شد.  

در هفته ها و ماههای پیشین نیز، جلسات متعدد مشترکی، بین مدیران پژوهشی، فناوری و کارآفرینی دانشگاه لرستان و مدیران بخشهای صنعتی، تولیدی، اقتصادی و اجرایی استان لرستان تشکیل، و منجر به عقد تفاهم نامه های مختلف همکاریهای مشترک علمی، پژوهشی و فناوری شد.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1236960

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 9 =