آینده نوشت:

 رفیق دوست در رابطه با ورود اصلاح طلبان به صحنه ی سیاست گفت: "اصلاح‌طلبان می‌آیند ولی با توجه به پاسخ منفی که مردم بعد از انتخابات ٨٨ در راهپیمایی نهم دی و ٢٢ بهمن دادند دیگر اقبال زیادی ندارند چون دست‌ها روشده است. البته ما در بین اصلاح‌طلب‌ها عده‌یی اصلاح‌طلب اصولگرا یا اصلاح‌طلب ولایتی داریم آنها اگر به صحنه بیایند ممکن است سهمی پیدا بکنند ولی اصلاح‌طلب منهای ولایت نزد ملت ما جایی ندارد و ملت نمی‌پذیرد.

وی درباره ی شروط اصلاح طلبان برای حضور در انتخابات آینده در دیدار با جمعی از اعضای فراکسیون خط امام و همچنین واکنش های احمد جنتی به آن گفت:
"اینکه جریانی که امتحان خوبی را هم در سال گذشته‌ نداده است بیاید برای انقلاب و رهبری انقلاب شرط بگذارد این غلط است اما اینکه آیا افرادی که در این مملکت هستند و نسبت به وضع موجود معترضند امکان حضور در عرصه انتخابات را نداشته باشند این هم سخن درستی نیست. ببینید اگر کسی مخالف قانون اساسی است که نباید بیاید آنهایی که معتقد به کل قانون اساسی و اصولش هستند چرا نیایند؟ بیایند و به مردم بگویند که ما قانون اساسی را قبول داریم اما روشمان برای اداره مملکت این روش است. "

رئیس سابق بنیاد مستضعفان ادامه داد "ما الان در شورای شهرمان نماینده‌هایی از اصلاح‌طلب‌ها داریم که دارند کارشان را هم می‌کنند، خب اگر که برای مجلس هم عده‌‌ای بیایند ثبت‌نام کنند که برای مردم ما شناخته شده باشند و ملت نسبت به آنها دید بد و براندازی نداشته باشند خب انتخابشان می‌کنند. متاسفانه بزرگ‌ترین گناهی که در سال گذشته به جمهوری اسلامی شد تهمت تقلب در انتخابات بود خب اگر کسی معتقد است که در انتخابات تقلب شده است، نیاید چون در جمهوری اسلامی تقلب امکان ندارد. حالا چون من را انتخاب نکردند پس تقلب کردند؟ این ظلم است. ولی کسانی که معتقد به قانون اساسی هستند و برنامه خوبی هم دارند در انتخابات شرکت کنند ممکن است رای هم بیاورند. من اصلا معتقد به حذف نیستم، چرا حق یک ایرانی را که با ما در اصول مشترک است را بگیریم. این روش پسندیده‌یی نیست."

رفیق دوست اظهار عقیده کرد: "ما معتقدیم راه ارتباط با خدا در مسائل حکومت جز از طریق ولایت فقیه، امام و پیغمبر به خدا نمی‌رسد. هر کسی که مسیر دیگری را بخواهد برود و معتقد باشد مستقیم با امام زمان در ارتباط است و مملکت را با ارتباط با امام زمان اداره می‌کند اینگونه اعمال و گفتار به قول معصوم و هو کذابه مفتری؛ است راه حرکت به طرف خدا، مراجع و ولی‌فقیه هستند. چرا اکنون همه مراجع ما بزرگ و کوچک مشهور و غیرمشهور دور رهبری جمع شده‌اند و از ایشان حمایت می‌کنند برای آنکه آنها همه می‌دانند که امروز ولی‌فقیه حاکم در جمهوری اسلامی ما است، آنها هم باید از ایشان حمایت کنند لذا هر حرف دیگری که زده شود دروغ است‏ و راه انحرافی است و به جایی هم نمی‌رسد."

14202

 

کد خبر 123738

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۶:۲۴ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۶
    0 0
    ولی کلا تو این کشور بعضیا می تونن شرط بذارن بعضیا نمی تونن...بستگی به فضا و باد داره...

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین