مردی که قصد داشت خود را به دلیل ابتلای فرزندش به سرطان خون از بالای بیلبوردی در میدان بسیج شهرستان انار پرتاب و خودکشی کند با مداخله نیروی انتظامی از اقدام خود منصرف شد.

6161

کد خبر 1237524

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۰:۳۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۳
    27 0
    اولش خندم گرفت دیدم اینکارو میخواد بکنه ولی وقتی زیرش رو خوندم واقعا خجالت کشیدم از خودم.
  • IR ۱۱:۵۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۳
    25 1
    خدایا خودت به داد مردم ایران برس
  • IR ۱۲:۲۷ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۳
    24 1
    وزارت بهداشت فقط بلده جیب مردم رو خالی کنه. چرا به وضعیت سرطانیها رسیدگی نمیکنن آقایون؟
  • IR ۱۲:۳۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۳
    26 1
    از اثرات طرح تهوع سلامت و میلیاردی کردن پزشکان متخصص و فقیر کردن مردم.
  • بابک IR ۱۲:۳۷ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۳
    26 2
    بار الها هیچ بنده خدایی رو با بیماری فرزندش مورد امتحان قرار نده .
  • علی IR ۱۳:۰۵ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۳
    19 1
    واقعا کسانی که مسبب این وضعیت برای مردم هستند شرم نمی کنند فردای قیامت چگونه می خواهند جواب خدا را دهند
  • عامری IR ۱۵:۰۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۳
    2 4
    بنیاد محک تمام هزینه های مربوط به سرطان کودکان را بدون کوچکترین کاغذبازی ، بروکراسی یا بهانه ای پرداخت می کند. لطفا مستقیما فرزند خود را به بیمارستان امام خمینی در خیابان دکتر قریب معرفی بکنید، همچنین تمام هزینه های رفت امد شما نیز پرداخت خواهد شد.
  • IR ۱۶:۲۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۳
    2 2
    یکی از باورهای بسیار غلط ایرانیان و همینطور اکثر جهانیان مرگبار بودن قطعی سرطان است که بخش عظیمیش به کم کاری رسانه ها برمیگرده.نمیدونم سرطان خون فرزند ایشون دقیقا چی هست ولی سرطان خون شایع اطفال لوسمی حاد لنفوئیدی بیش از 90 درصد شانس درمان در اطفال داره.داروهای متداول خط اول درمان مثل وینکریستین دانوروبیسین و آسپاراژیناس هم دیگه پتنت ندارن و در نتیجه قیمت چندان بالایی هم ندارن و حتی میشه مساعده هم گرفت براشون.ترس از سرطان داره از خودش بزرگتر میشه الان بقای 10 ساله کل سرطان ها روی هم تقریبا 50-60 درصده که عدد بسیار خوبیه مخصوصا وقتی با 50 سال پیش مقایسه میشه که حدود 20 درصد بوده.بقای 10 ساله نارسایی احتقانی قلب کمتر از 20 درصده ولی مردم اونقدر ازش نمیترسن که مثلا از سرطان حتی پوست غیرملانومایی مثل پایه ای و سنگفرشی میترسن.
    • US ۰۸:۱۰ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۴
      2 0
      دوست عزیز ما توان پرداخت هزینه درمان سرما خورده گی را نداریم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین