به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس ، سرهنگ "حسین حسین زاده" رییس پلیس آگاهی استان اصفهان صبح امروز در گفت و گو با خبرنگار این پایگاه اظهار داشت : در پی وقوع چندین فقره سرقت طلاجات در شهرستان های اصفهان ، فلاورجان و لنجان استان اصفهان با توجه به حساسیت موضوع مراتب به صورت ویژه در دستور کار ماموران اداره مبارزه با سرقت های بعنف این پلیس قرار گرفت .
وی افزود :کارآگاهان با انجام تحقیقات ویژه پلیسی و بکارگیری اقدامات علمی خاص موفق به کشف سرنخ هایی از این باند بزرگ شدند .این مقام مسئول تصریح کرد : محل اختفای اعضای باند در سه استان اصفهان،کهگیلویه و بویراحمد و فارس شناسایی شد .رییس پلیس آگاهی استان ادامه داد : پس از انجام هماهنگی های لازم با مقام قضایی و طی یک عملیات طراحی شده و با همکاری اکیپ هایی از اداره عملیات ویژه،پایگاه جنوب،پایگاه شرق و اداره مبارزه با سرقت های بعنف پلیس آگاهی اعضای باند که 13 نفر بودند به همراه تعدادی مالخر دستگیر شدند . این مقام انتظامی افزود : با انتقال متهمان به آگاهی و در تحقیقات اولیه متهمان به سرقت 37 کیلو گرم طلا اقرارکردند .
وی در ادامه گفت : متهمان " خدابخش و ابراهیم " ، "یوسف و خلیل _ " ، " صمد و فلامرز و محمد وخداعفو " ، " هیبت ا..والهام " ، " عباس " ، " رحمان " و " امین " نام دارند . سرهنگ " حسین زاده "در پایان با بیان اینکه در بازرسی از مخفیگاه متهمان علاوه برمقادیری طلا ، تعداد قابل توجهی فرش،تابلو فرش و قالیچه بسیار نفیس نیز کشف شده است ، خاطر نشان کرد : متهمان به همراه پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند .
/56
نظر شما