رییس اتحادیه رستوران‌داران: به کباب‌های ارزان‌تر از این قیمت شک کنید

قیمت یک سیخ کوبیده مرغوب در شرایط فعلی نمی تواند کمتر از ۱۵ هزار تومان باشد .

 سیدعلی‌اصغر میرابراهیمی، رییس اتحادیه رستوران داران با اعلام این مطلب در گفتگو با خبرآنلاین افزود: واحد هایی که کباب را به قیمت هایی بین ۷ تا ۹ هزار تومان عرضه می کنند در حقیقت رستوران نیستند و بیشتر مربوط به صنف تهیه غذا و کبابی ها می‌شوند و باید پاسخ دهند که با قیمت بالای مواد اولیه چگونه چنین قیمت هایی را تعیین می کنند؟

وی اضافه کرد:  حتم بدانید قیمت کباب زیر ۱۵ هزار تومان منطقی نیست. وقتی جوجه خام کیلویی ۳۰ هزار تومان است، راسته گوسفندی کیلویی ۱۲۰ هزار تومان یا مغز راسته کیلویی ۱۸۰ هزار تومان، چطور چنین قیمت‌هایی برای جوبه کباب و یا کباب کوبیده می تواند امکان پذیر باشد؟ ‌

او توضیح داد: اگر گوشت مورد نیاز برای طبخ کباب کوبیده را حداقل کیلویی ۷۴ هزار تومان در نظر بگیریم، برای کباب ۲۰۰ گرمی، باید ۱۵ هزار تومان گوشت مصرف شود؛ بنابراین طبخ و فروش کباب کوبیده‌ با قیمت‌هایی پایین‌تر از این میزان فاقد کیفیت لازم است.

میرابراهیمی

او در پاسخ به این سئوال که آیا این واحدها از موادی مانند سویا، سنگدان و پوست مرغ و … در طبخ کباب‌های خود استفاده می‌کنند؟ ‌ یا خیر  توضیح داد: اگر از سویا استفاده کنند که کار بسیار خوبی است؛ گاهی اوقات از خمیر مرغ و مواد مضر برای سلامت استفاده می کنند.

وی در توضیح شیوه تعیین نرخ کباب و دیگر غذاها توضیح داد: معمولا برای تعیین نرخ منوی رستوران ها قیمت مواد اولیه را آنالیز و بررسی می‌کنند برای نمونه در طبخ کباب کوبیده چقدر گوشت، نمک پیاز و … به کار برده می شود و در کنار باید گفت یک پرس ۱۵۰گرم برنج لازم دارد و در کنار آن باید نمک، روغن و دستمزد آشپز و کارگر را در نظر گرفت که بر اساس آن قیمت را تعیین می کنند.

به عبارت بهتر؛ قیمت عرضه غذا در رستوران‌ها بر اساس فاکتور رسمی مواداولیه و هزینه‌های سربار محاسبه می‌شود، رستوران‌ های تهران با توجه به فاکتور رسمی برنج، گوشت و مواد اولیه ‌ای که در طبخ غذا استفاده می ‌کنند و با احتساب هزینه‌های سربار و همچنین ۲۰ درصد سود مصوب سازمان حمایت، نرخ‌گذاری خود را به اتحادیه اعلام کرده و پس از تایید قیمت توسط اتحادیه، این نرخ‌ها را اعمال می‌ کنند.

او ادامه داد: در شرایط کنونی هر سیخ کوبیده حداقل ۱۵ تا ۱۶هزار تومان قیمت دارد و به طور متعارف قیمت یک سیخ کوبیده خوب بین ۲۱ تا ۲۴ هزار تومان است.

مشروح مصاحبه خبرآنلاین با میرابراهیمی را اینجا بخوانید

۲۲۳۲۲۳

کد خبر 1239515

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 13
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمود IR ۱۱:۴۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۹
    0 0
    یعنی آیا هر رستوران گرانتر بفروشد جنسش مرغوبتر است؟و لی فروشندگان منصف کلک بازند؟،،خیر ،باید نظارت جدی باشد تا سره از ناسره مشخص گردد.
  • محمود IR ۱۱:۴۹ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۹
    0 0
    یعنی هر رستورانی گرانتر بفروشد غذایش سالمتر است و هر منصفی ارزانتر بفروشد متقلب؟؟؟؟آقا بروید نظارت را بهتر و جدیتر کنید تا شیادان معرفی شوند.
  • IR ۱۲:۴۶ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۹
    15 0
    ببخشید پس وظیفه ی شما و نهادهای نظارتی چیه؟ مردم شک کنن فقط؟!!
  • شمس تبریزی IR ۱۳:۰۹ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۹
    8 4
    واحدهایی که کباب را سیخی 7 تا 9 تومن میفروشن، از گوشت منجمد کیلوی 29 تومن استفاده میکنن و کلکی هم توی کارشان نیست. البته بقیه همکاران شما هم همین کار را میکنن اما موقع فروش بر اساس گوشت کیلو 120 تومن حساب میکنن. ما رو رنگ نکن جناب رییس
  • IR ۱۳:۴۱ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۹
    8 0
    بطور كلي به علت نظارت ضعيف بر اغلب رستورانها ، كبابهاي با قيمت بالا نيز هيچ ارزش غذايي و هم بهداشتي ندارد .
  • IR ۱۳:۴۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۹
    12 0
    من به همین کبابهای گرون هم شک دارم چون در ماجرای برج میلاد معلوم شد که گوشت یحی ارزون استفاده می کنند به اسم گوشت گرم و دو سه برابر قیمت می فروشند. اصلا اگه تقلب در این بازار نباشه سکه روی سکه رو هم نمیشه. همین کباب گرونا رو هم بعدا افشا میشه که مثلا سنگدون مرغ و بقیه آلایش های ارزون قیمت دام و طیوره که به اسم گوشت به چند برابر قیمت به خورد مردم میدن
  • IR ۱۳:۴۶ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۹
    11 0
    اگر مديريت و نظارت شما قوي بود هرگز چنين كبابهايي در رستورانها وجود نداشت .پس در واقع به مديريت شما بايد شك كرد .
  • ایرانی IR ۱۴:۰۶ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۹
    2 0
    ای بابا کیفیت خیلی وقته جاش رو به کمیت داده توی این مرز و بوم
  • US ۱۶:۱۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۹
    1 0
    واقعا که
  • شهروند IR ۱۶:۴۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۹
    8 0
    اگرکبابهای ارزان و مضر رو گران فروختند چه کار باید کرد!!؟
  • US ۲۱:۰۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۹
    8 0
    باید دامپزشکی بر روی کبابی ها نظارت کنه
  • US ۰۵:۵۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۰
    1 0
    کجا وکی یک سیخ کباب ۲۰۰ گرم بوده ، تابحال حداکثر یک سیخ کباب ۱۵۰ گرم بوده ؟؟ ضمنا شما گران فروشید ودشمن آرامش مردم
  • IR ۱۰:۵۵ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۰
    0 0
    از اطلاع رسانی رئیس اتحادیه متشکریم،ولی اگه کباب سیخی 15 تومن حساب کردن و چیز دیگری توی کباب کردن از به چی شک کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین