مردم در این روز در دیگ های بزرگ به مقدار زیاد آرد ذرت و آب را مخلوط می کنند و آنقدر آن را هم می زنند تا غلیظ شود. این غذا «پولنتا» نام دارد و کمی شبیه به حلیم است.
گفته می شود این سنت پس از پایان جنگ جهانی اول در میان مردم و به ویژه مردم این منطقه از ایتالیا رواج پیدا کرد. در این روز اهالی منطقه «کاستل دی تورو» با کمک یکدیگر این غذا را تهیه و به طور رایگان به مردم و به ویژه گردشگران کنجکاو تعارف می کنند.
در عکسهای زیر جشن «پولنتونه» را که یکشنبه همین هفته، برگزار شد، می بینید.
عکاس: محمد حسنزاده
۶۷۲۸۲


نظر شما